nlc.hu
Horoszkóp
Ezek a csillagjegyek nagyon szabálykövetők

Ezek a csillagjegyek nagyon szabálykövetők

Konfliktuskerülők és nagyon érzékenyek.

Rák

A Rákok érzékeny személyiségek, ebből adódik az is, hogy az élet minden területén kifejezetten óvatosak. A saját biztonságuk mellett másokéra is fokozottan ügyelnek. Legszívesebben egy védett buborékban élnék le az életüket és azon belül tartanák a szeretteiket is. A vélt vagy valós veszélyek elől inkább elmenekülnek vagy elrejtőznek, ahelyett, hogy felvennék a harcot.

Csillagjegyek és a szabályok

Fotó: Getty Images

Szűz

A Szüzek, mint a többi föld jegy, mindig csak lassan és óvatosan haladnak. A veszélyt, a konfrontációt és a kellemetlen helyzeteket minden körülmények között igyekeznek elkerülni. Mielőtt cselekednének, átgondolnak mindent lépésről-lépésre.

Bak

A Bakok szigorú szabályrendszer szerint élik az életüket, számukra ugyanis ez nyújt valódi biztonságérzetet. Szinte soha nem vállalnak kockázatokat, hiszen az az ő értékrendjük szerint már szabályszegés lenne. Óvatos természetük nem csupán a gyakorlati dolgokban érvényesül, de az érzelmi életükben is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top