nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akik tartalmas hétvége elé néznek

Csillagjegyek, akik tartalmas hétvége elé néznek

Ezeknek a csillagjegyeknek nagyon kimerítő lesz a hétvége.

Oroszlán

Ezen a hétvégén inkább egyedüllétre vágysz, de ezt most nem igazán teheted meg a karácsonyi nagy hajrában. Mindent megteszel, hogy teljesítsd a feladatokat, de ezen a hétvégén semmi sem lesz olyan csillogó és csodás, mint máskor, és jóval problémásabbnak is tűnhetnek a feladatok elsőre. Próbálj szembenézni a tudattalanodban rejlő félelmekkel, és végre zárd le őket önmagadban, hogy aztán felszabadultan ünnepelhess a következő héten.

Csillagjegyek és a hétvége

Fotó: Getty Images

Bak

Kifejezetten nyugtalan, feszült, stresszes lehetsz egész hétvégén. Nem lesz könnyű magadra találnod, pedig muszáj lesz valamilyen szinten lenyugtatni magad, hogy aztán tudj készülni az ünnepekre. Az is biztos, hogy meg kell állnod majd egy pillanatra, és átgondolni, hogy mi az igazán fontos érték, cél. Próbáld kitalálni, miben és hogyan érdemes változtatnod. Mielőtt magas elvárásokat támasztanál, adj időt magadnak. Az év vége a számadásról is szól, ami nálad már most hétvégén elkezdődik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top