nlc.hu
Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp a csillagjegyeknek

Csillagjegyek szerelmes karácsonya – Szerelmi horoszkóp 2023. december 23-24.

Összefogva, egységben működve tudjátok kihozni a legtöbbet a szeretet ünnepéből.

Ismerd meg, milyen kihívások várhatnak a hétvégi szerelmi horoszkóp szerint a csillagjegyedben rejlő erők szerint. A sajátod mellett érdemes elolvasni a párodnak szóló üzenetet is, ennek segítségével jobban tudsz majd kapcsolódni hozzá. A szerelmi horoszkóp segít eligazodni a párkapcsolatok útvesztőjében…

Kos – hétvégi szerelmi horoszkóp

A legjobb, ami t tehettek, hogy a szeretet ünnepén együtt tervezitek a jövőtöket. Nem kell feltétlenül nagy lépésekben gondolkodni, sokkal fontosabb, hogy a kis lépéseket együtt tegyétek meg, a kitalálástól a megvalósításig.

Bika – hétvégi szerelmi horoszkóp

Érzelmes, szentimentális hangulatot is hozhat a hétvége, ami nem baj, ha nem engedsz a negatív gondolatok árjának. Koncentrálj inkább a karácsonyra, és kápráztasd el szerelmedet a legfinomabb falatokkal, te aztán érted ennek a módját, ő pedig hálás lesz…

Ikrek – hétvégi szerelmi horoszkóp

Lehet, hogy úgy látod, egy jó vicc mindent megér, de jobb lenne nem most bevetned, különösen, ha párod az ünnepi előkészületeknek adta át magát. Inkább próbálj segíteni neki, támogatni, ahogy csak tudod, együtt többre juttok.

Rák – hétvégi szerelmi horoszkóp

Érzelmes és összebújós karácsonyi hétvége várhat rád, igazából csak te magad tudod elrontani… Ne idegeskedj feleslegesen, inkább derűs humorral szemléld a dolgokat és eseményeket. Lásd meg kedvesedben a legszebbet és legjobbat, és felhőtlenül örülj neki.

Oroszlán – hétvégi szerelmi horoszkóp

Próbáld elengedni az elvárásaidat és nagyratörő igényeidet az ünneppel kapcsolatban. Az lehet inkább a boldogság forrása, ha van idő és alkalom kedveseddel összenézni, összenevetni és egyszerűen csak élvezni az együtt töltött időt, bármivel telik is az.

Szerelmespár a karácsonyfa alatt

Fotó: Getty Images

Szűz – hétvégi szerelmi horoszkóp

Engedj maximalizmusodból, és főleg ne őrjítsd meg ezzel párodat. Találjatok középutas megoldást, mert így jó eséllyel kisimult idegekkel gyújthatjátok meg együtt a fényeket a karácsonyfán. Minden más pedig majd megoldódik valahogy.

Mérleg – hétvégi szerelmi horoszkóp

Nemcsak az ünnep, hanem te magad hozhatod a fényt közös karácsonyotokba. Egyeztessétek az apróságokat is, nehogy valamin elcsússzanak közös ügyeitek. Ha megtaláljátok a helyes közös ritmust, az már szinte garantálja, hogy mindketten egyensúlyba kerüljetek.

Skorpió – hétvégi szerelmi horoszkóp

Hidd el, nemcsak te vágysz megértésre, hanem valószínűleg párod is. A szeretet ünnepe jó lehetőség lehet a kettőtök közötti bizalom és elmélyült érzelmek megerősítésére. Ugyanakkor az ünnepi összezártság erősítheti a feszültséget, erre különösen ügyelned kell.

Nyilas – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ha arra koncentrálsz, hogy mire vagytok együtt képesek, mit tudtok együtt elérni, sokkal hatékonyabban lehet az ünnepre való készülés utolsó simításait elvégezni. Akár még egymásra is több időtök maradhat…

Bak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Most aztán igazán légy megengedő és bátran nyilvánítsd ki érzelmeidet párod felé. Lehet, hogy nem alakul minden úgy és olyan gördülékenyen, ahogy eltervezted, de érdemes az ünnepek alatt nyitva hagyni egyéb megoldásokat vagy lehetőségeket is. Ne vedd a szívedre a változást.

Vízöntő – hétvégi szerelmi horoszkóp

Az ünnep kiváló lehetőséget adhat arra, hogy összebújjatok kedveseddel és álmodjatok a jövőtökről. Ha az ünnepi forgatag elcsitul és lehetőségetek adódik, jó is, ha némi időt kettesben tudtok tölteni. Az is elég, ha egyszerűen csak együtt vagytok, legalább ti ne nyomasszátok egymást elvárásokkal.

Halak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Add át magad az karácsony boldog hullámainak, és ne engedd, hogy valami kóbor negatív gondolat vagy érzés leteperjen. Most romantikus vágyaitok is teljesülhetnek. Csak lazán és nyugodtan vedd az ünnepi forgatagot és támaszkodj empátiádra a kényesebb helyzetekben.

Ez is érdekelhet CSillagjegyek és a Bak hava Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top