nlc.hu
Horoszkóp

Heti horoszkóp a csillagjegyeknek

Csillagjegyek évbúcsúztató hete – Heti horoszkóp 2023. december 25-31.

Az év utolsó hete alkalmat ad egy kis visszatekintésre, ugyanakkor belső lendületet vehetünk az előttünk álló évre.

Vajon mi mindent sugall a heti horoszkóp? Születési jegyed hordoz bizonyos erőket és képességeket, melyeket érdemes kiaknáznunk és hasznosítanunk életünk során. Emellett persze várnak ránk próbák és kihívások is, hasznos lehet, ha ezeket figyelembe vesszük és amennyire lehetséges, felkészülünk rájuk, hogy elkerüljük a buktatókat.

KOS – heti csillagjegy horoszkóp

Ha teheted, a két ünnep között adj alkalmat magadnak az év összegzésére. Lehet ez egy belső utazás emlékeid szárnyán. Jól leszűrve a tapasztalatokat felkészülten várhatod az új esztendőt. Semmiképp se fejezd be haraggal az évet, ha feszültség támad valakivel, négyszemközt (és békésen) próbáljátok megbeszélni az ügyet.

BIKA – heti csillagjegy horoszkóp

Az ünnepi finomságok és pihenés mellett óvakodj attól, hogy átadd magad a tespedésnek. Ha teljesen leállsz minden szinten, jóval nehezebb lesz majd beindítani az új évet. Az is elég lehet, ha levonod a mögötted álló év tapasztalatait. Amiért megdolgoztál, megszenvedtél, annak gyümölcse mind beérik szép lassan.

IKREK – heti csillagjegy horoszkóp

Maradj türelmes az év utolsó hetében, semmit nem kell sürgetni, minden szépen beérik majd, különösen, ha kellő energiát fektettél bele. Érzékenyebb lehetsz a téged ért hatásokra, kritikákra, főleg a hét közepén, próbálj ezek fölött szemet hunyni, lerázni magadról és inkább az új év ünneplésére hangolódni.

Mosolygó nő teázik a kandalló előtt

Fotó: Getty Images

RÁK – heti csillagjegy horoszkóp

Késztetést érezhetsz, hogy megoldj magad körül minden konfliktust, de lehet, hogy el kell fogadnod, erre még a te mérhetetlen empátiád sem elég mindig. Lehet, hogy a másik nem is akar együttműködni veled, ne menj bele ilyen szélmalomharcba. A héten egy nagy ciklus záródhat le életedben, de rögtön kezdetét veszi egy új, keresd és lásd meg a feltáruló lehetőséget.

OROSZLÁN – heti csillagjegy horoszkóp

Az ünnepek lendülete és a családi programok elsodorhatnak, mégis adj magadnak annyi és olyan időt, mely lehetőséget teremt egy kis befelé fordulásra, lelked ápolására és persze az év tapasztalatainak levonására. Rajtad múlik, hogy az új év küszöbén milyen ajtókat nyitsz meg magad előtt és a döntés is rajtad áll, hogy melyiken lépsz be.

SZŰZ – heti csillagjegy horoszkóp

Vár rád az újjászületés, de ez nem azt jelenti, hogy újévi fogadalmak özönét kéne tenned. Sokkal inkább koncentrálj egyetlen kis lépésre, valami apróságnak látszó dologra, amin változtatni szeretnél a mindennapjaidban. Foglalkozz az ehhez kapcsolódó érzéseiddel is, ne várd el magadtól, hogy pusztán mechanikusan megváltoztass valamit.

MÉRLEG – heti csillagjegy horoszkóp

Az óév végén és az új év küszöbén hallgasd meg, hogy mit súg a szíved, merre vezet. Döntés előtt persze az észérveket is meg kell fontolnod, de talán létezik olyan középút, melyben minden részed meg tud nyugodni. Jó lenne ezzel a harmóniával átevezni az új évbe.

SKORPIÓ – heti csillagjegy horoszkóp

Képzeld el, hogy az előtted álló éved egy szép festővászon, ami azonban még fehéren világít. Milyen képekkel festenéd tele? Érdemes már most elkezdeni a színek kikeverését, az arányok megtervezését. Párkapcsolatodra különösen koncentrálj, vedd komolyan párod igényeit és saját magadat is, és minél jobban összecsiszolódva lépjetek át az új évbe.

NYILAS – heti csillagjegy horoszkóp

Az ünnepek békítő hatása ellenére érezheted magad kissé feszültnek és nyugtalannak. Szükség esetén vegyél elő minden módszert, ami csillapítólag hat az idegeidre. Ha másokon vezeted le a feszültséged, az sajnos veszekedéshez vezet, sőt viszályba is torkollhat.

BAK – heti csillagjegy horoszkóp

Az előző heti napforduló még most is éreztetheti jótékony hatását. Ha aktívan léptél előre valamely ügyedben, úgy is érezheted magad, mint aki valósággal újjászületett. Ne hagyd veszni ezt az értékes, megújító energiát, az év utolsó hetében is nagy szükséged lesz rá.

VÍZÖNTŐ – heti csillagjegy horoszkóp

Használhatod az ünnepi időszakot arra, hogy többet légy szeretteiddel, barátaiddal, bepótoljátok mindazt, ami az év során elmaradt. Ugyanakkor érdemes több énidőt is beiktatnod, barátkozni saját belső világoddal. Érzékenységedet megerősítheti, kiteljesítheti a héten a telihold, vedd ezt segítő erőnek, mely eligazít abban, merre indulj, mit válassz az óév-újév fordulóján.

HALAK – heti csillagjegy horoszkóp

A héten törekedj rá, hogy lezárod mindazon ügyedet, amit már nem szeretnél továbbhurcolni. Ne szidd magad, nem lesz könnyebb semmi az önostorozástól. Az év végén add át magad az élet vibráló lendületének. Ha ráérzel erre, könnyebben öntöd formába új terveidet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top