nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akiknek szerelme válással ér véget

Csillagjegyek, akiknek szerelme válással ér véget

Vannak olyan csillagjegypárosok, akik eleinte elemi erővel vonzódnak egymáshoz, de a szerelem lángja hamar kialszik, és csak fájdalom és válás marad utána.

Oroszlán

Az Oroszlán mindenkinél erősebben vágyik a szeretetre és a csodálatra. Szívesen fürdőzik a figyelemben, ezért sem könnyű vele együtt élni. Hajlamos a lustaságra, meglehetősen önfejű és akaratos típus, ráadásul egy idő után nagyon fárasztó az igénye a folyamatos dicséretre. A Szűzzel ritkán köt valódi romantikus kapcsolatot, mert mindketten nagyon tisztán és racionálisan gondolkodnak, a viták elkerülhetetlenek közöttük. A Kossal a túlzott szenvedély, a túlfokozott indulatok durva váláshoz vezetnek. Az Oroszlán keresi és szereti a kiszámíthatóságot, a stabilitást a párkapcsolatában, a változásokhoz csak nagyon lassan tud alkalmazkodni, ebben a tulajdonságában a Bika vagy a Skorpió ideális párja lehet. Az alkalmazkodás ugyanakkor egyik csillagjegynek sem az erőssége, a problémák itt kezdődnek közöttük.

Válás és a csillagjegyek

(Fotó: Getty Images)

Mérleg

A Mérlegről nem könnyű elképzelni, hogy házassága válással végződik, és végül egyedül marad. Pedig ő is azon csillagjegyek egyike, akik akár többször is elválhatnak az életük során. A Mérleg folyamatosan keresi az egyensúlyt, a harmóniát, a békét a kapcsolataiban, ezért látszólag ő az ideális partner. Miközben arra törekszik, hogy mindenkit boldognak lásson, képtelen nemet mondani. A Halakkal erősen vonzódnak egymáshoz, de mégsem lehetnek igazán boldogok, mert nagyon különböznek egymástól, ahogyan a maximalista és aprólékos Szűzzel is hasonló a helyzet. A Rákban megtalálja a romantikát, a figyelmet, csak éppen képtelen elviselni otthonülő tulajdonságát. A Kossal ugyanakkor bámulatosan egészítik ki egymást. Párja céltudatossága, határozottsága, akaratereje nagyon erősen inspirálja őt is. Elvileg a Bika is ideális partner lehet, hiszen mindkettőjüket a Vénusz bolygó uralja. Ez a kapcsolat ugyanakkor nem kevés energiát igényel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top