nlc.hu
Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp a csillagjegyeknek

Az utolsó szerelmes hétvége… – Szerelmi horoszkóp 2023. december 30-31.

…persze csak idén! Zárjátok együtt, boldogan és felszabadultan az évet, és már tervezhetitek a jövőt is.

Ismerd meg, milyen kihívások várhatnak a hétvégi szerelmi horoszkóp szerint a csillagjegyedben rejlő erők szerint. A sajátod mellett érdemes elolvasni a párodnak szóló üzenetet is, ennek segítségével jobban tudsz majd kapcsolódni hozzá. A szerelmi horoszkóp segít eligazodni a párkapcsolatok útvesztőjében…

Kos – hétvégi szerelmi horoszkóp

Pörgős, remek hétvégére számíthatsz, vesd bele magad pároddal összekapaszkodva. Lehet, hogy valami egzotikumra vágysz, de jobban jársz, ha képes vagy meglátni a különlegességet kedvesedben és a megszokottnak tűnő dolgokban, elvárások nélkül. A mulatság és buli után akár már a jövő évi tervezgetésbe is belefoghattok.

Bika – hétvégi szerelmi horoszkóp

Engedj kedvesed csábításának, ha pezsgő buliba akarna hívni, elvégre egyszer van egy évben szilveszter, lesz még alkalmad otthon ülni eleget. Ráadásul a hétfői nap már tökéletesen alkalmas lesz arra, hogy gondos és megfontolt tervezgetésbe kezdjetek – miután kialudtátok magatokat.

Ikrek – hétvégi szerelmi horoszkóp

Felszabadult szórakozás várhat, semmiképp se rontsd el olyan hirtelen ötletekkel, melyek összezavarhatják párod terveit. Ha ő boldog, téged is azzá tesz. Itt az újév fordulója, amely alkalmat adhat kapcsolatotok felfrissítésére, akár megújítására.

Szerelmespár szilveszterkor

Fotó: Getty Images

Rák – hétvégi szerelmi horoszkóp

Tudatosítsd magadban, hogy ez a hétvége a tiétek és szabadon garázdálkodhattok kedvetek szerint. Romantikus énedet most is bevetheted, azzal bármikor leveszed lábáról kedvesedet. Lehet, hogy most a megértésedre is nagy szükség lesz.

Oroszlán – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ez a hétvége a te időd, fergeteges mulatságra készülhetsz – vagy bármire, amihez kedved van. Csak az a fontos, hogy kérd ki párod véleményét is, ne dönts nélküle. Tiétek a világ, de azért arra is készülj fel, hogy a buli nem tart örökké.

Szűz – hétvégi szerelmi horoszkóp

Lehet, hogy az év végi party túl heves vagy túl hangos neked, de próbáld tágítani határaidat, ha másért nem, párod kedvéért. Vasárnap délutántól már úgyis a te időd jön el, hétfőn pedig már kedved szerint tervezhetsz és rendszerezhetsz.

Mérleg – hétvégi szerelmi horoszkóp

Nemcsak buli és ünnepség, hanem jó kis beszélgetések is várhatnak rád a hétvégén. Ha szingli vagy, több lehetőséged lehet találkozni másokkal és ismerkedni. Régebbi kapcsolatok pedig még jobban elmélyülhetnek. Jó lesz így kezdeni az új évet…

Skorpió – hétvégi szerelmi horoszkóp

Vedd lazán a dolgokat és helyzeteket hétvégén, ha valamikor, hát most nem kell túl komolyan venni magad. Csípd ki magad, még akkor is, ha nem szilveszteri bálba mentek. Azt vedd fel, amit kedvesed legjobban szeret rajtad.

Nyilas – hétvégi szerelmi horoszkóp

Örömteli hétvége várhat rátok, feltéve, ha képviseled saját és párod érdekeit is és nem engeded, hogy bárki elrontsa örömötöket. Fejezzétek ki minden módon egymás iránt érzett szerelmeteket. Romantika és szenvedély mindenek fölött!

Bak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Tiétek lehet a világ, csak ne légy most túl szigorú, elvégre mindenki lazul, mindenki ünnepel. Hétfőtől úgyis új ciklus indul, a hétvége legyen felszabadult, vesd magad kedvesed karjaiba. Tegyétek most félre a mindennapok gondjait!

Vízöntő – hétvégi szerelmi horoszkóp

Adjátok át magatokat a hétvége forgatagának. Minden könnyű lesz, amit egyetértésben és közös harmóniában tudtok tenni és együtt megélni. Most akár korlátok is ledőlhetnek köztetek, ha több bizalmat szavazol párodnak.

Halak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Egyeztessetek kedveseddel, hogy minden beleférjen az ünnepi hétvégébe. Gondoljatok kettőtökre, nem kell mindkét napot programokkal zsúfolni, akkor sem, ha ott van még a hétfő is. Az már az új év kezdete, legyen időtök a közös álmodozásra és tervezésre.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top