nlc.hu
Horoszkóp

Heti horoszkóp a csillagjegyeknek

Csillagjegyek, akik lendületesen indítják az évet – Heti horoszkóp 2024. január 1-7.

Remek lehetőségek jöhetnek a héten, hogy megalapozzuk idei terveinket és tisztázzuk az esetleges félreértéseket kapcsolatainkban.

Vajon mi mindent sugall a heti horoszkóp? Születési jegyed hordoz bizonyos erőket és képességeket, melyeket érdemes kiaknáznunk és hasznosítanunk életünk során. Emellett persze várnak ránk próbák és kihívások is, hasznos lehet, ha ezeket figyelembe vesszük és amennyire lehetséges, felkészülünk rájuk, hogy elkerüljük a buktatókat.

KOS – heti csillagjegy horoszkóp

Jól indulhat a hét és az év, csak óvakodj a kísértéstől, hogy dühödben cselekedj, vagy akár kirobbanj. Lehetsz magabiztos, de az agressziótól óvakodj. Ha haragszol valami miatt, azt inkább alakítsd át szenvedélyes erővé és lendületté, mely ugródeszka lesz idei céljaid felé.

BIKA – heti csillagjegy horoszkóp

Fogadd az új évet nyitott szívvel és kísérletező kedvvel. Ez utóbbi pénzügyi helyzeteden is javíthat és úgyis megvan benned a kellő óvatosság, amivel elkerülheted a nagy veszteséget. Érdemes lenne valami újba fognod: van-e valami, amit már régóta szerettél volna megtanulni? Most lendületet vehetsz felé.

Havas mosoly az ablakon

Fotó: Getty Images

IKREK – heti csillagjegy horoszkóp

Számtalan dologhoz érthetsz, de ha mégis van egy terület, melyben megrekedtél, ne restellj tanácsot kérni. Főleg, ha van olyan személy, akire tisztelettel nézel. Az új év kezdetén visszatérhet tisztánlátásod és ezzel kapcsolatodban is új lendületet vehetsz.

RÁK – heti csillagjegy horoszkóp

A szíved és az elméd is jobban megnyílhat most, ez pedig segíti mind kapcsolataid alakulását, mind önfejlesztésedet. Ha valamibe még év végén belevágtál, tarts még ki és folytasd lendületesen, ez hasznosabb lesz, mintha újévi fogadalmakat tennél.

OROSZLÁN – heti csillagjegy horoszkóp

Új pezsgés indulhat az év kezdetével, te pedig fürdőzhetsz benne. Hozz ki minél többet a lehetőségekből, kommunikálj felszabadultan. Fontos, hogy ha valamely kapcsolatodban érzelmi gubanc alakult ki, azt mielőbb igyekezz kibogozni.

SZŰZ – heti csillagjegy horoszkóp

Ha stresszesnek érezted az elmúlt időszakot, most már fellélegezhetsz. Ha rád jellemzően racionálisan végignézed az előtted álló feladatokat, nem kell izgulnod, csak szép sorjában. Viszont fontos, hogy az új lendület ne menjen emberi kapcsolataid rovására.

MÉRLEG – heti csillagjegy horoszkóp

Ne bánkódj, ha zűrzavar, félreértések állnak mögötted. Az új év fordulójával tiszta lappal indulhatsz. Te magad se ragaszkodj a rossz emlékekhez, inkább lásd meg a helyzet vicces oldalát. Az együttműködés lehetősége most életed számos területén felcsillanhat.

SKORPIÓ – heti csillagjegy horoszkóp

Az év első hetében érdemes lenne az együttműködésre koncentrálnod, ez most könnyebben mehet, mint egyébként. Ráadásul ezzel egész évre megalapozhatod és erősítheted kapcsolataidat. Ragadd meg a felmerülő lehetőségeket, aztán majd kiderül, melyik lesz igazán a tiéd.

NYILAS – heti csillagjegy horoszkóp

Az új év kezdetével új életet kezdhetsz azzal, ha tisztázod az elmúlt időszak esetleges félreértéseit és felszámolod magad körül a rendezetlen dolgokat. Persze nem kell mindezt egy hét alatt megoldanod, de a kezdő lépéseket jó lenne megtenni.

január 1. naptár

Fotó: Getty Images

BAK – heti csillagjegy horoszkóp

Ha úgy érzed, hogy egy terved megvalósítása kicsit eltért az eredeti célkitűzéstől, most lehetőséged lehet, hogy korrigáld az irányt és visszatereld az eredeti útra. Ráadásul új projektbe is bátran belevághatsz, bízz újjáébredő optimizmusodban, ez lendületet adhat.

VÍZÖNTŐ – heti csillagjegy horoszkóp

Az új év kezdetével kicsi olyan lehet, mintha új szemüveget vettél volna fel: tisztábban és fókuszáltabban láthatod a világot és benne saját helyzetedet. Nem beszélve kapcsolataidról, melynek körét most akár ki is bővítheted.

HALAK – heti csillagjegy horoszkóp

Most könnyebb lesz fontossági sorrendet felállítani újévi első dolgaid között, ez pedig szervezettebbé és összeszedettebbé tesz. Ehhez már csak a kellő motiváció kell és egyszerűen szárnyalhatsz előre, új lendülettel. Már most alapozd meg idei céljaid elérését és egész évben hálás leszel magadnak…

Ezt olvastad már?

Készülj fel 2024-re

Ez is érdekelhet Készülj fel 2024-re Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top