nlc.hu
Horoszkóp

Izing Klára 2024. január havi horoszkópja

Havi horoszkóp 2024. januárra

A Nap és a Plútó együttállásából arra lehet következtetni, hogy nemcsak rendkívüli energiával rendelkezhetünk, hanem a regenerációs készségünk sem volt soha olyan erős, mint most.

Olvasd el, mit várható a közeljövőben a havi horoszkóp szerint!

Kos – januári horoszkóp

Figyelmed fókuszában a karriered, a munkád, a megélhetésed állhat. Ebben olyan változások következhetnek be, amelyek miatt örömödben fülig érhet a szád. A felettesednek is most kellene előadni mindazt, ami foglalkoztat, mert mindent elérhetsz most nála, amit csak akarsz. Ha külföldre utazol, ez többe fog kerülni, mint ahogyan tervezted. A szerelmi kapcsolatokban olyan változások következhetnek be, amelyek miatt más színben láthatod nemcsak a saját, hanem a kettőtök jövőjét is. Pénzügyeid szerencsésen alakulhatnak.

Bika – januári horoszkóp

Rólad elmondható: olyan türelmes vagy, hogy akár fát is lehetne vágni a hátadon. Ám most ez nem lesz jellemző rád. Talán azért, mert olyan emberek lehetnek a környezetedben, akiknek az ostobasága vagy rosszindulata miatt a kisbicska pillanatok alatt kinyílhat a zsebedben. Olyan esemény is bekövetkezhet, amely miatt örömödben a föld felett lebeghetsz néhány centiméterrel. Amelynek hatására más színben láthatod a jövődet, és ez nagyban hozzájárulhat ahhoz, hogy a biztonságérzeted minden eddiginél erősebb lehet.

Ikrek – januári horoszkóp

A sors rendkívül jó lehetőségeket sodorhat most az utadba, ezért nyitott szemmel és füllel kell járnod, hogy észrevedd, és ki tudd használni mindazt, amit a gondviselés eléd sodor. A munkában, megélhetésben olyan szituáció jöhet létre, amely pompás hatással lehet a biztonságérzetedre. Ha állást vagy akár hivatást kívánsz változtatni, most kellene a tettek mezejére lépned. A házasságokban, régi együttélésekben egyik pillanatról a másikra jöhet létre parázs vita. Ha nem akarsz szakítani, neked kellene engedékenyebbnek lenni.

január 1. naptár

Fotó: Getty Images

Rák – januári horoszkóp

A házasságokban, régi együttélésekben még az eddig szőnyeg alá söpört dolgok is megbeszélhetővé válhatnak. De az is lehet, hogy életed párja ajkát olyan mondatok hagyhatják el, amelyek miatt úgy érezheted magad, mintha hájjal kenegetnének. Ha most kívánod összekötni az életedet a társaddal, akkor azt a lehető legjobbkor teszed. Kollégák között vannak olyanok, akik miatt a hangulatod nyomottá válhat. Próbáld elkerülni ezeket a negatív embereket, és akkor élvezheted az életet. Rokonnal többet kellene foglalkozni.

Oroszlán – januári horoszkóp

Rengeteg feladat szakadhat a nyakadba, talán még a hét végén is dolgoznod kell. Kollégával nagyon jól kijöhettek, és az elvégzendő feladatok között olyan is van, amelyet örömmel végezhetsz. Megeshet, hogy valakit ki kell szolgálnod, ami azért nem eshet nehezedre, mert szereted az illetőt. A szerelmi kapcsolatok akkor működhetnek jól, ha képes vagy a kedvesedet dicsérni. A szerelmes szavaid miatt a párod úszhat a boldogságban, és ez jó hatással lehet a viszonyotokra.

Szűz – januári horoszkóp

Megeshet, hogy ami el tud romlani, az el is fog. De az is lehet, hogy rokonnal, szeretett személlyel elsősorban a pénz miatt összerúghatjátok a port. Lehetséges, hogy Ámor nyila a szíved közepébe fúródhat. De az is lehet, hogy a meglévő szerelmi kapcsolatokban olyan mondatok hangozhatnak el, amelyek miatt a viszonyotok szorosabbá válhat. Illetve más, újfajta kerékvágásban folytatódhat tovább. Ha szülő vagy, akkor gyermekeddel olyan dolgot is meg tudsz beszélni, amelyről korábban talán hallani sem akart.

Mérleg – januári horoszkóp

Minden idegszáladdal a rokonaidra, szeretett személyekre koncentrálhatsz, és a segítségükre lehetsz. Kedvez az idő minden ingatlannal kapcsolatos ügy bonyolításának. De az is lehet, hogy kopogtathat az ajtódon a múlt. Régen látott ismerős bukkanhat fel, akivel öröm lesz a találkozás. Roppant balesetveszélyes ez az időszak, ezért légy sokkal óvatosabb, mint korábban. Nem szabad sajnálni a pénzt azokra a dolgokra, amelyekkel megőrizheted az egészségedet, vagy a gyógyulás útjára léphetsz.

január 1. naptár

Fotó: Getty Images

Skorpió – januári horoszkóp

A házasságokban, régi együttélésekben a társad bonyolult helyzetbe kerülhet. Szinte rád is rád „ragaszthatja” a szorongás érzését. Ám mivel a kommunikáció az erősségeid közé tartozik, beszélj vele, törődj vele többet, adj neki tanácsokat, mondd el a véleményedet, mert ezzel oldhatod a feszültséget kettőtök között is. Ha szülő vagy, a gyermeked miatt a szíved tele lehet féltő aggodalommal, akinek az életében fontos változások történhetnek most. Pénzedre, értéktárgyaidra jobban vigyázz, mert kár érhet.

Nyilas – januári horoszkóp

Anyagilag annyira jól állhatsz, hogy a környezetedben többen úgy gondolhatják, hogy te vagy Krőzus reinkarnációja. Talán még az a csoda is megtörténhet, hogy megfizetik a munkádat. Ha most kívánsz állást változtatni, akkor ezt a lehető legjobbkor teszed. A baráti kapcsolataid között lehet olyan személy, akinek az irigysége megdöbbenthet. Többet gondolhatsz egy olyan személyre, aki már nincs a közeledben, és akinek a hiánya most jobban fájhat, mint korábban bármikor.

Bak – januári horoszkóp

Még az is lehet, hogy olyan sikeressé válhatsz, hogy többen a környezetedben szeretnének tartózkodni, hogy a siker fényéből rájuk is vetüljön valamennyi. Ha eddig állóvíz volt a jellemző a szerelmi életedre, akkor ebben óriási változások következhetnek be. Ha szülő vagy, akkor a gyermekeddel felemás lehet a kapcsolatod: lesz, amiben nem engedelmeskedik neked, és lesz, amikor nagy szüksége lehet a tanácsodra. Az értékesebb vásárlásokat most kellene bonyolítani.

Vízöntő – januári horoszkóp

Még az is lehet, hogy olyan esemény híre juthat el hozzád, amikor hálát adhatsz a gondviselésnek, hogy mindez nem veled történt meg. De az is lehet, hogy olyan helyzetre kerülhet sor, ami valakinek kár, neked viszont haszon. Ne érezz emiatt lelkiismeretfurdalást, hiszen te semmi rosszat nem tettél. A sors teremtette meg ezt a helyzetet. Pénzügyeid alakulása miatt minden okod meglehet a jókedvre és az örömre. Rokonra, aki nehéz helyzetbe kerülhet, nagyobb figyelmet kellene fordítani.

Halak – januári horoszkóp

A kapcsolatoknak talán soha nem vetted olyan nagy hasznát, mint ebben a hónapban. Még az is lehet, hogy valaki önként tolhatja a szekeredet, és ezáltal kerülhetsz előnyös helyzetbe. A kommunikáció az erősséged, amikor annyira jól tudsz fogalmazni, hogy könnyedén rá tudsz venni bárkit arra, amit te jónak tartasz. A felettesednek azonban nem kellene előadni mindazt, amit fontosnak tartasz. A főnöködnek több problémája lehet, ezért nem nyitott a te elképzeléseidre.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top