nlc.hu
Horoszkóp

Egyes csillagjegyeknek sorsfordító lehet a mai nap

Egyes csillagjegyeknek sorsfordító lehet a mai nap

A következő csillagjegyeknek igazán különleges lehet a mai nap, amennyiben meglátják a lehetőségeket.

Rák

Ma valami megváltozik benned, a szexualitáshoz és intimitáshoz való viszonyodban átszakadnak a gátak, átalakul a kisugárzásod is. Ha párkapcsolatban élsz, ez új dimenziót tár fel, ha párkereső vagy, olyan ember nyithat feléd, akire nem is számítottál. Csak légy nyitott, ennyi a kulcs!

Mérleg

Feszültséggel és önbizalomhiánnyal teli időszakodat élted, de ma végre rádöbbenhetsz, hogy ez csak elhatározás kérdése: szeresd és tiszteld magad! Olyanokat tehetsz ismét, amit jó ideje nem. Légy felszabadult, ismerd meg önmagad, és szeresd! Ne önostorozz!

Csillagjegyek és a mai nap varázsa

Fotó: Unsplash

Nyilas

Menekültél valami elől, amiről nem tudtad, hogy mi lehet. Ez a belső nyugtalanság nem hagyott lecsillapodni, otthont teremteni, elkötelezni magad. A mai nap felismerése számodra, hogy az otthon, a biztonság önmagadban van. Bárhol lehetsz, bárkivel, csak rajtad múlik, hogy széppé teszed.

Halak

Nem találod a helyed egy ideje. Nem szabad elkeseredni, megtalálod valakiben az útmutatást. Érkezik valaki az életedbe, aki megtanít újra hallani a belső hangodat. Rengeteg csoda rejlik benned, ne hagyd, hogy a negatív érzések rabul ejtsenek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top