nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek mindig vitatkoznak

Ezek a csillagjegyek mindig vitatkoznak

A párkapcsolatukban állandóan keresik az indokot egy jó kis vitára.

Bika

A Bika állandóan kételkedik. A hagyományos, a klasszikus értékek mellett teszi le a voksát, és ha valamivel nem ért egyet, annak hangot ad. Sokszor mást gondol a világról, mint a környezete, a párja, és ez sok konfliktushoz vezethet. A Bika az, aki bele is áll a vitába, és nem enged.

Csillagjegyek és a párkapcsolati viták

Fotó: Getty Images

Oroszlán

Ha a dolgok nem úgy mennek, ahogy azt az Oroszlán elképzelte, az általában problémát okoz neki, és ezt a tudtodra is adja. Olyan kérdésekről is hajlamos vitázni, amelyek személy szerint neki fontos. Ez a tüzes csillagjegy élvezi, ha minden helyzetben fölénybe kerül, és nem fél kifejezni az igényeit.

Skorpió

A Skorpió pillanatok alatt heves vitát tud szítani. Agresszív és szenvedélyes vitastílusa van, és az övön aluli húzásoktól sem riad vissza. A Skorpió azonban nem keresi szánt szándékkal a harcot, de ha már vita van, abba beleáll. Mindig van stratégiája, ezért ha vele van dolgod, jobb, ha neked is van egy sajátod. Ha Skorpió a párod, számolj azzal, hogy lesz egy-két vitátok.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top