nlc.hu
Horoszkóp

Heti horoszkóp a csillagjegyeknek

Akadály és lehetőség is jöhet – Heti csillagjegy horoszkóp 2024. január 8–14.

Az év első újholdja köszönt ránk a héten, mely sokkal inkább hordozza a megújulás lehetőségét és erejét, mint az újév.

Vajon mi mindent sugall a heti horoszkóp? Születési jegyed hordoz bizonyos erőket és képességeket, melyeket érdemes kiaknáznunk és hasznosítanunk életünk során. Emellett persze várnak ránk próbák és kihívások is, hasznos lehet, ha ezeket figyelembe vesszük és amennyire lehetséges, felkészülünk rájuk, hogy elkerüljük a buktatókat.

KOS – heti csillagjegy horoszkóp

Még árnyoldaladdal is szembesülhetsz a héten, de tarts ki. Bízhatsz hatékonyságodban, tekints praktikusan a helyzetekre. Nem árthat, ha igyekszel simulékonyabbá válni kapcsolataidban. Hidd el, ez nem a gyengeség jele.

BIKA – heti csillagjegy horoszkóp

Az új évvel új utak és új lehetőségek jöhetnek, új utak és távlatok tárulhatnak fel előtted. Lehet, hogy nem szívesen vágsz bele ismeretlen dologba, de erre lenne a kiút, ha esetleg kilátástalan helyzetben érzed magad.

Lány az asztalnál

Fotó: Getty Images

IKREK – heti csillagjegy horoszkóp

Ismeretlen tájak felé repíthet kiapadhatatlan tudásszomjad. Lehet, hogy lehetőséged adódik valami újat tanulni. Ezt akkor is érdemes igénybe venned, ha nem kapcsolódik szorosan tevékenységi területeidhez, sosem tudhatod, mikor és mire lesz jó.

RÁK – heti csillagjegy horoszkóp

Hasznos lenne, ha most prioritásaidra koncentrálnál. Sőt, nem elég ezekre ránézned, de azt is ki kéne fundálni, hogy melyek lesznek a következő lépéseid. Nem kell fejest ugranod a dolgokba, csak szépen, óvatosan haladj, az viszont fontos, hogy tedd meg a kezdeti lépéseket.

OROSZLÁN – heti csillagjegy horoszkóp

Új pénzügyi tervet dolgozhatnál ki erre az évre. Ha ebben van egy józan és megbízható partnered, nagyobb biztonságban érezheted magad. Más téren pedig szuper erőforrásaidat aktiválhatod a hét második felében.

SZŰZ – heti csillagjegy horoszkóp

Hidd el, megengedheted magadnak, hogy felszabadultabban érezd magad és jobban feloldódj, mit eddig. Maximalizmusod ekkor sem fogja engedni, hogy elszabaduljanak a dolgok kezed közül. Egy pihenőnapot igazán beiktathatnál magadnak…

MÉRLEG – heti csillagjegy horoszkóp

Lehetséges, hogy idén másfajta egyensúlyt kéne felépítened, legyen szó magánéletedről vagy munkahelyedről. Lépésről lépésre is haladhatsz, csak az a fontos, hogy ne söpörd szőnyeg alá a megoldatlan helyzeteket.

SKORPIÓ – heti csillagjegy horoszkóp

Te vagy saját életed igazgatója, ennek megfelelően gondold át a helyzetet, amiben vagy. Nem biztos, hogy rögtön tudni fogod a megoldást, de minél jobban megtisztítod és egyértelműbbé teszed, annál átláthatóbbá válik. Bízz a megérzéseidben.

NYILAS – heti csillagjegy horoszkóp

Lehet, hogy hasznos lenne józanul beosztanod az energiáidat. Néha sajnos dönteni kell, hogy több program közül mit választunk, és lehetséges, hogy senkinek nem szeretnél nemet mondani. Te viszont nem lehetsz két helyen egyszerre…

BAK – heti csillagjegy horoszkóp

Az a veszély fenyegethet, hogy túlságosan kritikus lehetsz pároddal, családoddal, esetleg kollégáddal/beosztottaddal. Pozitív visszajelzéssel és együttműködési szándékkal sokkal többre jutnátok együtt.

VÍZÖNTŐ – heti csillagjegy horoszkóp

Még közel sem tűnt el a lehetőség, hogy áttekintsd az elmúlt évedet és értékes tapasztalataid alapján megtervezd az ideit. Erre viszont elegendő időt kell szánni, de megéri a befektetés! Vizsgáld felül mindennapos szokásaidat és válassz egyet, melytől szeretnél megszabadulni.

HALAK – heti csillagjegy horoszkóp

Kommunikálj annyi emberrel, amennyi csak belefér a hetedbe. Őszinte érdeklődésed biztosan nem marad válasz nélkül. Ez abban is segít, hogy kevésbé akarj bezárkózni saját kis világodba. Minél nyitottabban tekintesz kifelé, annál több kedvező lehetőséget vehetsz észre.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top