nlc.hu
Horoszkóp
Ezek a csillagjegyek a hét nyertesei

Ezek a csillagjegyek a hét nyertesei

Ezeknek a csillagjegyeknek nagyszerű hete lesz.

Bika

A héten úgy érezheted, végre a helyeden vagy. Magabiztos és felszabadult vagy. Ha teheted, minél többször mozdulj ki otthonról, menj síelni, kirándulni a hegyekbe. Talán régóta nem voltál ennyire optimista, most egészen más az életfelfogásod. A tervezéshez, az új kezdethez, az alapok letételéhez nem is találnál alkalmas időszakot a mostaninál. Minden a legnagyobb rendben van, testileg és lelkileg is egyensúlyban vagy.

Csillagjegyek, akiknek remek hete lesz

Fotó: Unsplash

Rák

A Ráknak a hét különleges lehetőségeket tartogat. A héten felpezsdülsz, kivirulsz, mindez pedig a párkapcsolatodra is igazán jó hatással lesz. Ha még keresed a párodat, a héten akadhatnak olyanok, akik mély benyomást tehetnek rád. Egész izgalmas időszak elé nézel. Használd ki minden egyes pillanatát.

Szűz

Szűz jegyűként önmagadra találsz, ezért a kisugárzásod is nagyon pozitív lesz a héten. Valósággal ragyogsz, nem lehet téged nem észrevenni. Nem is találhatnál alkalmasabb időszakot a feladatok megvalósítására, használd a különleges kreativitásodat. Nincs miért aggódnod, és véletlenül se kezdj el fölöslegesen agyalni, egyszerűen csak hagyd az eseményeket maguktól megtörténni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top