nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akiknek sorsdöntő lesz a január

Csillagjegyek, akiknek sorsdöntő lesz a január

Hogy sikerül-e jól választaniuk, az csak rajtuk áll, de a következő csillagjegyeknek döntenie kell a sorsáról januárban.

Rák

Már egy ideje érzed, hogy a kapcsolatod nem az igazi. Egyáltalán nem érzed jól magad, egyszerűen nem kapsz levegőt. Eljött az idő, hogy dönts: mérlegelj, neked mennyit ad ez a kapcsolat, tudsz-e még hozzátenni, a párod mennyire tud inspirálni? Ülj le a pároddal, és beszéljétek át. Ha úgy érzitek, a kellő érzelmek a felszínre hozhatók, kár lenne eldobni mindezt. A döntés a kezedben van, de nem lesz könnyű!

Sorsfordító január a csillagjegyeknek

Fotó: Getty Images

Mérleg

Soha nem érzett vágy tör fel benned, hogy kapcsolódj a múltadhoz, a családodhoz. Ez hatással lesz a párkapcsolatodra, karrieredre, a mindennapjaidra. Ki kell derítened, mi az, ami a felszínre tört!? A mélyen benned élő traumák akár az egészségedet is tönkretehetik, mielőbb vágj bele ennek a felderítésébe.

Nyilas

Rád tör az anyagi bizonytalanság, és ezzel most nem nagyon tudsz mit kezdeni, hiszen sosem voltak anyagi problémáid. Át kell értékelned az életedet, és végig kell gondolnod, mi igazán fontos számodra. Készen állsz, hogy ezt az új élethelyzetet megoldd, vagy inkább leránt veled a mélybe ez a jelenlegi anyagi bizonytalanság. A válasz a te kezedben van, te döntesz a jövőd és a sorsod felől. Hozz logikus, okos döntést!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top