nlc.hu
Horoszkóp
Csillagjegyek, akik szórják a pénzt

Csillagjegyek, akik szórják a pénzt

Ők azok a csillagjegyek, akik nagyon szeretnek költekezni.

Oroszlán

Az Oroszlánok imádnak vásárolni, többet is költenek, mint a nagy átlag, sőt az sem mindegy, milyen márkájú ruháról van szó. A gyenge pontjuk a bevásárlóközpontok. Mindig, minden hónapban többet költenek, mint amennyit a keret megenged. Állandó mínuszban vannak.

Nyilas

Szeret költekezni, nem vezet költségvetést, szereti a drága, minőségű ruhákat és szolgáltatásokat. Ez a csillagjegy sosem aggódik a pénzért, valahogy mindig van mindenre elegendő muníciója. Nem is tudja, mennyire szerencsés.

Csillagjegyek és a költekezés

(Fotó: Getty Images)

Ikrek

Szeretnek szórakozni. Tudnak spórolni is, de csak akkor, ha a helyzet nagyon megkívánja. Egyébként csak költenek, és ha nincs megfelelő indok, miért spóroljanak, akkor tényleg nem ismernek határt, és két kézzel szórják a pénzt nem gondolva a holnapra.

Vízöntő

Igyekszik okosan költeni, befektetésekbe tenni a pénzét. Ha költenek, akkor a legújabb technológiájú dolgokat veszik meg. Ők egy kicsit kakukktojások, mert bár költenek, végiggondolják, hogy mire. A Vízöntő sokkal előrelátóbb és megfontoltabb.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top