nlc.hu
Horoszkóp

Heti horoszkóp a csillagjegyeknek

Csillagjegyek, akiknek új korszak kezdődhet – Heti horoszkóp 2024. január 15–21.

Ez a hét újdonságot, új helyzeteket hozhat. Akár kihívást is, melyeket viszont lehetőségnek tekinthetünk, hogy új korszakot nyissunk életünkben.

Vajon mi mindent sugall a heti horoszkóp? Születési jegyed hordoz bizonyos erőket és képességeket, melyeket érdemes kiaknáznunk és hasznosítanunk életünk során. Emellett persze várnak ránk próbák és kihívások is, hasznos lehet, ha ezeket figyelembe vesszük és amennyire lehetséges, felkészülünk rájuk, hogy elkerüljük a buktatókat.

KOS – heti csillagjegy horoszkóp

Ha új életet kezdenél, új dologba vágnál bele, annak most lehet itt az ideje, de légy megfontolt! Még az ugrás előtt mérlegeld a lehetséges kimeneteleket. A bátorság megvan benned, de ne siess el semmit, megvár az újdonság.

BIKA – heti csillagjegy horoszkóp

Szilárd erődre támaszkodva bátran belevághatsz most egy új projektbe. Lehet, hogy az eleje nem megy simán és zökkenőmentesen, de kitartásod átvisz a kezdeti nehézségeken. Vigyázz, nehogy te magad akadályozd a kreatív folyamatot, és vidd végig, ha már egyszer elkezdted.

IKREK – heti csillagjegy horoszkóp

Lassan és megfontoltan vágj bele az új lehetőségekbe. Ettől nem csökken az örömöd, de sokkal nagyobb biztonságban tudhatod magad, ha alaposan átgondolod a következő lépésedet. Az sem árt, ha a héten erőt gyűjtesz a további kihívásokra.

RÁK – heti csillagjegy horoszkóp

Légy óvatos, ne tegyél olyan ígéretet, amit lehetetlenség betartani, mert ez legjobban téged fog bántani. Ettől még nagy lépések és nagy tettek várhatnak, de előtted áll még az egész év. Ne riadj vissza azoktól az emberektől vagy helyzetektől, akik az ellentéteidnek tűnnek, de igazából kiegészítik az erőidet.

OROSZLÁN – heti csillagjegy horoszkóp

Lehet, hogy óriási ugrásokkal vetnéd magad a jövő felé, mégis praktikus lenne tesztelned magad. Lehet, hogy egy éves jegy helyett érdemes lenne napijeggyel kipróbálnod magad? Ráadásul egyszerre csak egy területen, nem tucatnyin… Ne élj vissza saját erőddel, akkor sem, ha az új élet kecsegtet.

Mosolygós lány

Fotó: Getty Images

SZŰZ – heti csillagjegy horoszkóp

Rajtad múlik, hogy milyen nagyívű kalandba ugrasz most bele. Minden adottságod megvan hozzá, hogy véghezvidd álmaidat. De közben arra is figyelj, hogy ezzel milyen hatást gyakorolsz környezetedre.

MÉRLEG – heti csillagjegy horoszkóp

Engedj belső igényednek, ha már most bontogatnád szárnyadat és nem aludnál tovább téli álmot. De arra azért vigyázz, hogy mielőtt meghódítod a világot, békét és nyugalmat hagyj magad mögött. Ha van még lezáratlan ügyed tavalyról, járj a végére, mielőtt az újdonságba veted magad.

SKORPIÓ – heti csillagjegy horoszkóp

Lehet, hogy az újdonság egy új kapcsolat révén érkezik hozzád, és ez nemcsak párkapcsolatot jelenthet. Ügyeid felgyorsulhatnak, és bár van erőd tartani a tempót, arra is ügyelj közben, hogy a sebesség ne menjen a minőség rovására.

NYILAS – heti csillagjegy horoszkóp

Nem kell egyedül küzdened, nézz körül, vajon kivel foghatnál össze? A legjobbat hozhatod ki nemcsak magadból, de másokat is tudsz inspirálni erre. De légy türelmes és ne vágj bele mindenbe egyszerre. Hidd el, megvár minden álmod!

BAK – heti csillagjegy horoszkóp

Olyan energia várhat rád, mely a magasságokba emel, szinte még a lehetetlen is megvalósulhat. Merj álmodni és merj nagyot álmodni. Kötelességtudatod mellett kreatív erőknek is teret kéne adnod. Ez segíteni fog fellélegezni a kötöttségek alól.

VÍZÖNTŐ – heti csillagjegy horoszkóp

 

Hétvégén eljön a te időd, minden erőd és energiád teljesebbé válhat. Belekezdhetsz legeredetibb ötleteid megvalósításába is. Olyan szövetségesekre találhatsz, akik segítik lépéseidet, vagyis nem kell egyedül küzdened, csak ismerd fel a feléd nyúló kezet.

HALAK – heti csillagjegy horoszkóp

Vigyáznod kell, nehogy a fantáziálás ragadjon magával, mert ez lehúzó spirálba vihet. De ha jó célt találsz, másokat is magaddal ragadhatsz, így nemcsak magadat tudod inspirálni. Ebbe a szép jövőbe már ne vidd magaddal azt, ami a múlté: vedd sorra, hogy mi vár elengedésre.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top