nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akik mellett megtalálod a boldogságot

Csillagjegyek, akik mellett megtalálod a boldogságot

Ők azok a partnerek, akiknek a boldogságod a legfontosabb!

Kos

Tudja, hogy a lelked mélyén te is vágysz a kalandokra. Ő pedig soha nem tagadta merész, kalandvágyó jellemét. Így szó nélkül ragad magával mindenhova, és követ téged is, akárhová vezet az utad. Sőt, nem egyszerűen követni fog téged, hanem inspirálni is, ez pedig végtelenül boldoggá tesz.

Csillagjegyek és a boldogság

Fotó: Getty Images

Bika

A Bika férfi figyelme középpontjában állsz, ahol folytonos bókjai és dicséretei özöne zúdul rád. A legragyogóbb nővé válsz mellette, hiszen mindennap arról biztosít, hogy tökéletes vagy és gyönyörű. Akárhogy is láttad magad eddig, a Bika férfinak megvan hozzá a képessége, hogy mellette a világ leggyönyörűbb nője legyél.

Ikrek

Rendkívül vonzó az Ikrek férfi. Mindig van miről mesélnie, és történeteit éjjel-nappal tudnád hallgatni, olyan érdekfeszítőek. Minden helyzetben tudja, hogyan kell veled beszélni, kommunikálni, legyen szó szórakoztatásról vagy komoly dolgokról. Ennyire. mint ő, senki nem érzi ezt, és ettől igazán boldog leszel vele.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top