nlc.hu
Horoszkóp

Heti horoszkóp a csillagjegyeknek

Hangolódj a változásra – Heti csillagjegy horoszkóp 2024. január 22-28.

Természetes, ha érzékenyen érintenek a változások. Próbálj megbarátkozni velük és meglátni a feltáruló lehetőséget.

Vajon mi mindent sugall a heti horoszkóp? Születési jegyed hordoz bizonyos erőket és képességeket, melyeket érdemes kiaknáznunk és hasznosítanunk életünk során. Emellett persze várnak ránk próbák és kihívások is, hasznos lehet, ha ezeket figyelembe vesszük és amennyire lehetséges, felkészülünk rájuk, hogy elkerüljük a buktatókat.

KOS – heti csillagjegy horoszkóp

Újrakezdés állhat előtted, de téged nem kell félteni, ha változásról van szó, hiszen sokszor te magad provokálod ki azt. Újdonság lehet egy kapcsolat kialakítása is, legyen szó a magánéletedről vagy a munkahelyedről. Vedd sorra, hogy pontosan milyen kihívások várnak rád a közeljövőben és állíts fel prioritási sort.

BIKA – heti csillagjegy horoszkóp

Hidd el, hogy megvalósíthatod azt, amiről belső gyermeked már oly régóta álmodik. Merj lépni, dacolva a változástól való félelmeiddel. Képzeld el a vágyott állapotot, hogy tisztán lásd magad előtt a célt és ne téveszd szem elől, bármilyen hosszú is az út odáig. A héten koncentrálj a következő lépcsőfokra!

IKREK – heti csillagjegy horoszkóp

Most könnyű lesz a változásra hangolódni, mert levegős időszak várhat rád, melyben szinte szárnyakat kaphatsz. De azért jó, ha nem maradsz a felszínen és engeded, hogy szíved mélyéig megérintsen a változás. Próbáld közben feloldani magadban a felmerülő ellentmondásokat.

RÁK – heti csillagjegy horoszkóp

Ne állj ellen a változásnak. Ha sikerül lendületet venned és elindulni a változás útján, bizonytalanságod köddé válik és lassacskán félelmeid is elenyészhetnek. De az első lépést mindenképp meg kell tenned.

Sárga nyílon női lábak

Fotó: Getty Images

OROSZLÁN – heti csillagjegy horoszkóp

A héten a csillagképedben teljesedik ki a telihold, ezt szinte újjászületésnek is megélheted. Arra mindenképp lehetőség, hogy levesd a régi ruhádat, és elhagyj minden olyan súlyt és koloncot, melyek a múltba húznak vissza. Ezután bevetheted a rád jellemző lendületet és magabiztosságot!

SZŰZ – heti csillagjegy horoszkóp

Becsüld meg a kis változást is, sok olyan tapasztalatod lehet már, mely megmutatja, hogy kis lépésekben és apró változtatásokkal is milyen messzire lehet jutni, csak türelem kérdése az egész. Most viszont a könnyedséget kéne gyakorolnod.

MÉRLEG – heti csillagjegy horoszkóp

A változás elől nem tudunk elmenekülni, de arra van lehetőséged és esélyed, hogy miként fogadod azt és főleg, hogy mihez kezdesz a megváltozott körülmények között. Mindenképpen ragaszkodj a lelkiismereted által felállított értékrendhez, akkor nem lehet baj. Add meg magadnak a döntés jogát.

SKORPIÓ – heti csillagjegy horoszkóp

Most levegősebb, szellősebb időszak jöhet, és fellélegezhetsz akkor is, ha változások lepnek meg. Ezekben akkor tudsz jobban helytállni, ha veszel egy nagy levegőt, nem görcsölsz rá, hanem könnyedén ugrod meg az akadályokat. Erősítsd saját belső tengelyedet, ami nem enged semmilyen elhajlást.

NYILAS – heti csillagjegy horoszkóp

A változást te magad is elindíthatod, ráadásul így sokkal könnyebben tudod kontrollálni, szemben azzal, amikor tőled teljesen függetlenül történnek a dolgok. Most régi terveidet is előveheted, de fontos, hogy minél emészthetőbb formában tárd a többiek elé.

BAK – heti csillagjegy horoszkóp

Egy kisebb mélypont után szerelmi és szeretetkapcsolataid friss lendületet kaphatnak vagy elmélyülhetnek. Ne tarts be senkinek, légy partner és egyenlő félként tekints a másikra és magadra is. Egyre otthonosabban érezheted magad az új helyzetekben is.

VÍZÖNTŐ – heti csillagjegy horoszkóp

Ez a hét már a te időd, a te kiteljesedésed, de azért lehetséges, hogy az átállás időbe telik és igénybe veszi az energiáidat. Ha már összeszedted magad, mondd ki bátran az igazadat, de előtte végy figyelembe minden körülményt. Ha úgy alakul, ne félj kilépni a reflektorfénybe.

HALAK – heti csillagjegy horoszkóp

Szorongás és akár rosszkedv is rád törhet a hét elején. Semmi baj, légy türelmes magaddal, természetes, hogy idő kell az új dolgok feldolgozásához. De számíthatsz rá, hogy kreatív erőd fellángol és minden új helyzetre megoldást súg a füledbe.

Ez is érdekelhet Vízöntő hava Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top