nlc.hu
Horoszkóp

Az exükért megszállott csillagjegyek

Csillagjegyek, akik nehezen engedik el az exüket

Nem könnyű nekik új életet kezdeni, mindenhol, mindenkiben az exüket látják.

Oroszlán

Nem veszi észre, mennyire megszállottja egy exének! Nem mindenkinek van türelme azzal foglalkozni, hogy szüntelenül érdeklődsz iránta, főleg nem egy exnek!  Ideje elengedni azt, aki menni szeretne. Ezt el kell fogadnod, még akkor is, ha az egód ezt nehezen veszi be. A megszállottságon van mit dolgozni, de ha sikerül végre szabadulni a kötelékéből, akkor már az exedet is el tudod engedni.

Megszállott csillagjegyek

Fotó: Getty Images

Szűz

A Szűz képes úgy beszélni az exéről még évek után a kapcsolat vége után is, mintha még mindig együtt lennének. Annyira felértékeli, hogy észre sem veszi, új partnerének ez mekkora fájdalmat okoz. Nem szabad így viselkedni, vedd észre, hogy ezzel az új kapcsolatodat teszed tönkre. Ennek pedig így semmi értelme nincs.

Nyilas

Megszállott vagy az exeddel, és nem tudsz ellene tenni semmit. Megpróbáltad lekicsinyelni a fontosságát az életedben, de nem megy! Ez a személy meglehetősen könnyen kilépett az életedből, úgy tűnik, te nem tudsz kilépni az övéből. Igazából az exeddel való közös emlékekbe vagy még szerelmes, egy olyan dologba, ami már elmúlt. Ezt kell észrevenned, felfognod, hogy végre tovább tudj lépni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top