nlc.hu
Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy nagyon szeretetéhes

Ez a 3 csillagjegy nagyon szeretetéhes

Szó szerint követeli a szeretetet ez a három csillagjegy.

Rák

A Rák tartós párkapcsolatot keres. Nagyon kedves és figyelmes típus, néha picit túlcsordulhat az érzelmektől, az egyedüllétet ugyanakkor gyűlöli. Olyan társra vágyik, aki a nap 24 órájában támogatja, szereti és elfogadja őt.  A bátorítást, a megerősítést, az érzelmi támogatást folyamatosan igényli.

Csillagjegyek és a szeretet

(Fotó: Getty Images)

Oroszlán

Az Oroszlánnak a figyelem úgy kell, mint a falat kenyér. Imádja a bókokat, a dicséreteket, de azonnal megérzi, ha ezek nem őszinték. Nem esik kétségbe az egyedülléttől, de akkor a legboldogabb, amikor a szerettei körében töltheti az időt, párjáért, a szeretteiért ő is mindent megtesz, de azt élvezi a legjobban, ha szeretve van.

Mérleg

A Mérleg nagyon nem szeret egyedül lenni, de ezt ki is mondja. Ő párkapcsolatban ragyog igazán, a nélkül nem találja az egyensúlyt az életében. S amikor szerelmes, mindent megad a társának még annak árán is, hogy kevesebbet kap tőle. Persze, egy idő után az adok-kapok egyensúlyára törekszik, s viszonzást vár a szeretetért, azt viszont nagyon rosszul viseli, ha tőle függ a párja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top