nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akiket egyszerűen nem lehet lerázni

Csillagjegyek, akiket egyszerűen nem lehet lerázni

Nagyon tapadnak a partnerükhöz ezek a csillagjegyek. Gyakorlatilag nem lehet őket lerázni.

Rák

Ha valaha is volt már párkapcsolatod Rákkal, pontosan tudod, mennyire hűséges, odaadó és megbízható típus. Amikor szerelmes, mindent megtesz, mindent megad, ami csak tőle telhet. El sem tudja képzelni, hogy másként szeressen. A manipuláció sem áll tőle távol, a ragaszkodása épp ilyen manipulatív, még ha nem teszi is tudatosan. Addig faggat és kérdez bizonyos dolgokról, amíg nem adsz neki elfogadható választ. Nem véletlen, hogy sokan gyorsan megunják az érzelmi függőséget, és olyan gyorsan veszik a nyúlcipőt, ahogyan csak tehetik.

Tapadós csillagjegyek

Fotó: Getty Images

Szűz

A Szűz elképesztően maximalista, egyetlen részlet sem kerüli el a figyelmét. Mindez pedig a folyamatos elégedetlenségben és aggódásban jelentkezik nála. Újra és újra elemzi, átrágja a dolgokat, magyarázatot ugyanakkor nem tud felhozni, hogy mégis miért teszi. A függőségre éppen azért hajlamos, mert rögeszméje, hogy a párja mindent jobban tud nála. Akkor érzi magát biztonságban, ha meggyőződése, hogy akivel együtt él, mindent kiválóan, tökéletesen tud. A legzavaróbb tulajdonsága pedig, hogy folyton bocsánatot kér a viselkedése miatt. A lelke mélyén pontosan tudja, mennyire függ a párjától, csak beismerni nem hajlandó magának.

Ikrek

Még talán nem is randiztatok, máris a legboldogabb párkapcsolat lebeg a szeme előtt, sőt már a gyerekeitek nevét is eldöntötte. Aztán amikor meg próbálod neki megmagyarázni, amit érez, az nem szerelem, inkább valamiféle rögeszme, természetesen egyetlen szavadat sem hiszi el. Az is igaz, az Ikrek az érzéseit valóban komolyan gondolja, csak a fejében időnként akkor a zűrzavar, hogy maga sem tudja, mit is akar pontosan. Az ugyanakkor egészen biztos, hogy ez a csillagjegy az egyik legtapadósabb típus.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top