nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akik sokszor letargiában vannak

Csillagjegyek, akik sokszor letargiában vannak

Boldogtalanok, szomorúak a következő csillagjegyek.

Mérleg

A Mérleg meglehetősen szomorú, ha nem tudja irányítani a dolgait, pedig gyakran megesik, hogy nem minden úgy alakul, ahogy azt mi elterveztük. Amikor egy kicsit bonyolulttá válik az életük, teljesen kiakadnak a kontroll hiánya miatt. Ez depressziót és szorongást okoz náluk. Ez egy nagyon rossz irány, hiszen attól, hogy mély letargiába esik, attól a problémák nem szűnnek meg!

Letargiába zuhanó csillagjegyek

Fotó: Getty Images

Halak

A Halak, amikor a családi életük nem éppen idilli bizonyos nehézségek miatt, akkor ők sem érzik jól magukat, sőt, kifejezetten depresszióssá válnak. A család nekik a támogató erő, de amikor ez megszűnik, azt nehezen viselik. Ha több napig elhúzódik egy családi dráma, azt a Halak nagyon nehezen viseli, de mégsem tesz a helyzet megoldása érdekében semmit, csak a saját sebeit nyalogatja.

Rák

A Ráknak komoly lelki problémát okoz neki, ha nem néz ki jól. És mivel annyira szeszélyesek és érzelmesek, hajlamosabbak a depresszióra. Lehet, hogy ez túlzó, de a Rákok nagyon odafigyelnek a megjelenésükre, és ha nem úgy néznek ki, ahogy elvárják, akkor képesek napokig ezen pörögni, bár ők sem tesznek annak érdekében sok mindent, hogy ez a letargia elmúljon, a problémák megoldódjanak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top