nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akiknek nyugodt hete lesz

Csillagjegyek, akiknek nyugodt hete lesz

Ezek a csillagjegyek nem ütköznek nehézségekbe a héten.

Halak

A héten csak nyugalmat szeretnél, és meg is kapod. Nem kell idegeskedned a munkahelyeden, sem pedig otthon. Minden úgy alakul, ahol eltervezted, semmi váratlan rossz dolog nem fog érni. Pihenésre is marad időd, amit talán a legjobban értékelsz majd, hiszen az elmúlt időszakban csak rohangáltál. Jobban tudsz koncentrálni a társasági életedre is, ami feltölt energiával. Rég láttad a barátaidat, nagyon örülsz a közös programoknak. A csillagok most támogatnak mindenben, bármihez nyúlsz.

Csillagjegek, akiknek nyugodt hete lesz

Fotó: Getty Images

Oroszlán

Hidd el, nem számít, mit mondanak, gondolnak rólad a többiek, csak az a fontos, te milyennek látod magadat. A héten megtalálod a belső nyugalmad, amit olyan régen keresel. Hogy miért? Mert nem görcsöltél rá, hanem csak tetted a dolgod. Úgy érzed, végre minden rendben van, végre elégedett vagy, mind a barátaiddal, mind a családoddal, mind a munkáddal.

Nyilas

Ezen a héten egészen jó formádat hozod. Nincs olyan feladat, probléma, amit ne tudnál most könnyedén megoldani, ez pedig nyugalommal áraszt el. A héten érdemes a szívedre hallgatnod és követned a megérzéseket mind a kreatív munkában, de ugyanígy a barátságban és a szerelemben is. Bármennyire is hihetetlen, most minden úgy lesz, ahogy megtervezted, és elgondoltad. Ezen a héten te leszel a nyugalom szigete, a támogató erő a többieknek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top