nlc.hu
Horoszkóp

Heti horoszkóp a csillagjegyeknek

Ide nekünk az oroszlánt is! – Heti csillagjegy horoszkóp 2024. január 29. – február 4.

Remélhetőleg elhárulnak előlünk az akadályok, így új lendületet vehetünk a héten.

Vajon mi mindent sugall a heti horoszkóp? Születési jegyed hordoz bizonyos erőket és képességeket, melyeket érdemes kiaknáznunk és hasznosítanunk életünk során. Emellett persze várnak ránk próbák és kihívások is, hasznos lehet, ha ezeket figyelembe vesszük és amennyire lehetséges, felkészülünk rájuk, hogy elkerüljük a buktatókat.

KOS – heti csillagjegy horoszkóp

Ha úgy érezted, hogy lendületes előrehaladásod során akadályok gördültek eléd, lassacskán fellélegezhetsz, mert remélhetőleg ezek sorra elhárulnak előled. Belső tüzed átalakítja, felpezsdíti a dolgokat, de légy tekintettel mások érzékenységére.

BIKA – heti csillagjegy horoszkóp

Bátran módosítsd utad irányát, ha úgy látod, hogy erre van szükség. Józan eszed mindig kisegít a bajból, de semmiképp se halogasd a döntést. Te magad olyan biztos támasz vagy, hogy a körülmények és események kavargása sem billenthet ki, hogy elérd kitűzött célodat.

Oroszlánidomár nő

Fotó: Getty Images

IKREK – heti csillagjegy horoszkóp

Mit szeretsz és mit nem jelenlegi helyzetedben? Mindig van lehetőséged módosítani, de azt is vedd figyelembe, hogy kell idő ahhoz, hogy biztonságosan megtaláld helyedet. Nem érdemes ezt az időt megspórolni.

RÁK – heti csillagjegy horoszkóp

Engedd el a szorongást, inkább figyelj arra, hogy a héten milyen ösztönző impulzusokat hoz neked az élet. Van időd ezt megemészteni, próbáld elérni, hogy ne kelljen azonnal reagálnod. Nem kínos a másik türelmét kérni, különösen, ha hangsúlyozod, hogy a minőségi döntés miatt teszed ezt.

OROSZLÁN – heti csillagjegy horoszkóp

Lelkesedésed nemcsak a hétfő reggel nehézségein visz át, de egész héten szárnyakat ad. Úgy érezheted magad, mint egy pillangó, aki végre előbújhatott. Örök optimizmusodat ráadásul másokra is át tudod ragasztani.

SZŰZ – heti csillagjegy horoszkóp

A héten remélhetőleg nem megy el túl sok energiád arra, hogy nyugodt és kiegyensúlyozott hangulatot tudj teremteni. Segít, ha priorizálod feladataidat és a tőled megszokott precizitással mész végig rajtuk. Engedd el, amire már nincs szükséged.

MÉRLEG – heti csillagjegy horoszkóp

Még ha el is hárulnak előled az akadályok, lehet, hogy mégis érdemes megfontolni az összefogást másokkal. A fejlődés és a haladás is gyorsabban megy majd közös erővel. Becsüld ezt meg, de saját magad értékét se vedd semmibe!

SKORPIÓ – heti csillagjegy horoszkóp

Még érezheted a múlt heti telihold hatását, de szép lassan elcsitulnak az érzelmi hullámok. Légy őszinte magaddal, így meggyorsítod a folyamatot. Engedd meg a hibázás lehetőségét. Ha ez sikerül, menekülnöd sem kell, nézz szembe bátran magaddal.

NYILAS – heti csillagjegy horoszkóp

Minél több akadály elhárul előled, annál több ötletedet indíthatod el a megvalósítás útján. A hirtelen jött lendület elragadhat, ezért fontos, hogy fegyelmezett maradj és következetesen ragaszkodj a kitűzött irányhoz. Figyelj rá, hogy a másokkal való kommunikáció is gördülékenyebben menjen.

BAK – heti csillagjegy horoszkóp

Egyre nagyobb nyomást helyezhetsz magadra, pedig úgy kéne beosztanod az idődet egész héten, hogy nyugodt és kiegyensúlyozott tudj maradni. Így könnyebben jönnek majd kreatív ötleteid. Ha ezeknek energiát adsz, belső félénkségedet is hamarabb legyőzheted.

VÍZÖNTŐ – heti csillagjegy horoszkóp

Előtérbe kerülhet aktívabb és temperamentumosabb éned. Mindennapi ügyeid ezzel olyan lendületet vehetnek, hogy magad is meglepődhetsz. De nem baj, ne vegyél vissza a tempóból. Remekül tudod képviselni megújító terveidet.

HALAK – heti csillagjegy horoszkóp

Ha elhárulnak az akadályok előled, sokkal felszabadultabbnak fogod magad érezni és ez előhozhatja rejtett képességeidet. Szárnyalhatsz céljaid felé, de azért ügyelj, ebben a helyzetben könnyen túlhajszolhatod magad.

Ez is érdekelhet Uransuz direktbe fordulása Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top