nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek lépten-nyomon ajándékoznak

Ezek a csillagjegyek lépten-nyomon ajándékoznak

A következő csillagjegyek nemcsak adni, hanem kapni is nagyon szeretnek.

Vízöntő

A Vízöntő nem olyan beszédes, mint a többi csillagjegy, az érzelmeiről is nehezen beszél, így amikor legmélyebb érzelmei kifejezéséről van szó, akkor inkább ajándékoz, így kimutatva a szeretetét. Számára ez a legjobb módja annak demonstrálására, hogy mennyire fontos vagy neki. Az ajándékozás a szeretetnyelve.

CSillagjegyek, akik nagyon szeretnek ajándékozni

(Fotó: Getty Images)

Kos

Van, aki a szívből jövő szavakat értékeli, van, aki csak a tettekben bízik – a Kos az ajándékok nyelvét beszéli. A szeretet kimutatásaként ajándékokra vágyik, és ő is így mutatja ki az érzéseit, akárcsak a Vízöntő. Ezzel bizonyítja azt, hogy mennyire fontos neki a társa, családtagja vagy épp barátja.

Oroszlán

A fényűzést kedvelő Oroszlán az egyik legjobb, ha a személyre szóló ajándékozásról van szó. Az Oroszlán szeret olyan figyelmességekkel elhalmozni, amiből azonnal láthatod, mennyire figyel rád. Érdekes, de az egoista Oroszlán az ajándékokon soha nem spórol.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top