nlc.hu
Horoszkóp

Izing Klára 2024. február havi horoszkópja

Havi horoszkóp 2024. februárra

A Vénusz, a Mars és a Plútó együttállásából arra lehet következtetni, hogy olyan dolgokat is el tudunk végezni, amelyek korábban nehezünkre eshettek.

Olvasd el, mit várható a közeljövőben a havi horoszkóp szerint!

Kos – februári horoszkóp

Pénzügyeid hullámzó képet mutatnak, mert a bevételek mellett olyan kiadásod is lehet, amely váratlanul érhet. Jó lenne, ha baráttal, jó ismerőssel nem lenne témád a pénz és saját anyagi helyzeted alakulása. Mert az illető ennek hatására úgy viselkedhet, amely miatt mélyen csalódottnak érezheted magad. Azokban a párkapcsolatokban, amelyekben gyermek is van, a társad és a csemete között kommunikációs probléma jöhet létre. Te pedig betöltheted közöttük a békebíró szerepét.

Bika – februári horoszkóp

Kedvez az idő minden külfölddel kapcsolatos ügynek, az életnek ezen a területén sikert érhetsz el, jól érezheted magadat. Akár te, akár számodra fontos személy tanulmányokat folytat, ebben is sikert sikerre halmozhattok. Olyan szenvedéllyel vetheted bele magad több dologba is, és érhetsz el ezáltal fantasztikus eredményeket, hogy a közvetlen környezetedben élőknek a csodálkozástól leeshet az álluk. Felettesednek megvan a maga baja, ezért vele úgy kellene bánnod, mint a hímes tojással.

Ikrek – februári horoszkóp

Ha párkapcsolatban élsz, akkor társad minden figyelme a pénzre irányulhat, amelyből nemcsak annyi lehet, amennyire szükség van. Olyan összeg ütheti a markát, amelyből tartalékot képezhet, és amely a te életedre is pozitív hatást gyakorolhat. Nem kedvez az idő külfölddel kapcsolatos ügyeknek, olyan váratlan helyzet jöhet létre, amely miatt hajlamossá válhatsz pánikba esni. A munkában, megélhetésben neked tetszően alakulhatnak a dolgok, amelyek jó hatást gyakorolhatnak a biztonságérzetedre.

Rák – februári horoszkóp

Ámor nyila a szíved közepébe fúródhat. Olyan valakit sodorhat utadba az élet, akivel olyan szenvedélyt élhetsz át, amelyet eddig talán még sohasem. Olyan pletyka juthat el hozzád, amely miatt meglepetésedben leeshet az állad. Kedvez az idő minden külfölddel kapcsolatos ügynek. De az is megeshet, hogy olyan dolog történhet veled, amely miatt boldognak és kiegyensúlyozottnak érezheted magad. Nem szabad sajnálni a pénzt arra, amivel megőrizheted az egészségedet, vagy a gyógyulás útjára léphetsz.

Hóvirágok

Fotó: Getty Images

Oroszlán – februári horoszkóp

A házasságokban, régi együttélésekben mielőtt megszólalsz, el kellene számolni hétig, így kerülheted el, hogy egyik pillanatról a másikra parázs vita alakuljon ki. Ekkor ugyanis olyan dolgokat mondhattok egymásnak, melyekkel mélyen és kölcsönösen megsebezhetitek a másikat. A munkában, megélhetésben olyan szituáció jöhet létre, amely miatt jól érezheted magad a bőrödben. Még a váratlanul kialakuló, akár őrültnek is nevezhető helyzethez is remekül tudsz alkalmazkodni. Valakinek a támogatása nem esik nehezedre.

Szűz – februári horoszkóp

Még azokban a házasságokban, régi együttélésekben is pozitív változásra kerülhet sor, amelyben eddig nem volt minden fenékig tejfel. A kapcsolatotok sokkal szorosabbá válhat, és nincs esélye befurakodni közétek harmadik személynek. A szerelem ege vakítóan kék lehet: ajánlott összekötni a kedveseddel az életedet. Akivel most hoz össze a sors, azzal a karma láthatatlan szálai fűzhetnek egymáshoz. Kollégával egymás idegeire mehettek, vagy a munkavégzés során jöhet létre őrültnek bátran nevezhető helyzet.

Mérleg – februári horoszkóp

A szerelem egén viharfelhők tornyosulhatnak. Egyik pillanatról a másikra jöhet létre idegtépőnek nevezhető helyzet. De az is lehet, hogy valaki olyan témával hozakodhat elő, amely miatt kinyílhat a kisbicska a zsebedben. A munkában jó eredményt érhetsz el. Kollégával talán annyira jól kijöhettek, hogy akár fél szavakból is megérthetitek egymást. Most érdemes állást változtatni, vagy új szakmában, hivatásban próbát tenni. Többet kellene törődnöd az egészségeddel, mert esély van betegség kialakulására.

2024 februári naptárlap

Fotó: Getty Images

Skorpió – februári horoszkóp

A házasságokban, régi együttélésekben van, amiben tökéletes lehet közöttetek az összhang, és van, amiben nem érthettek egyet. Nagyon fontos, hogy megőrizd a nyugalmadat, mert hajlamossá válhatsz úgy kommunikálni, ami felér a csípőből való tüzeléssel. Vagyis nem gondolkodsz, és olyasmit mondasz, amivel bánthatsz és amivel saját magadat is nehéz helyzetbe hozod. Ha szülő vagy és a gyermeked miatt eddig sokat idegeskedtél, akkor a csemetéd neked tetszően viselkedhet, és ennek hatására elégedettség járhatja át minden porcikádat.

Nyilas – februári horoszkóp

A munkában felemás helyzet jöhet létre, mert van, ami elégedetté tehet, és van, amitől annyira idegessé válhatsz, hogy úgy érzed, minden hajad szála égnek állhat. A kollégák között is van, akivel remekül kijöhetsz, és van, akit legszívesebben melegebb éghajlatra küldenél. A felettesed is olyan dologgal állhat elő, amely eljuttathat az őrület határára. A pénzt sokkal jobban be tudod osztani, mint korábban bármikor. Ha ingatlannal kapcsolatos ügyed van, ebben megnyugtatóan alakulhat a helyzet. Régi dologgal újra foglalkoznod kell.

Bak – februári horoszkóp

Olyan események történhetnek, amelyek miatt nemcsak elégedettséget érezhetsz, hanem úgy gondolhatod, tiéd az egész világ. A kommunikáció az erősségeid közé tartozik. Talán sohasem tudtad annyira jól képviselni a saját érdekeidet, mint most. Ezért ha bármit szeretnél elérni, azt most add elő. Pénzügyek terén nagyobb odafigyelésre van szükség, különösen igaz ez az online vásárlásokra. Tévedés történhet vagy becsaphatnak, ami miatt könyvelésed kiadás oldala lendülhet nagyobb mozgásba. A szerelemben bonyolult helyzet jöhet létre.

Vízöntő – februári horoszkóp

A türelmetlenség jegyében telhet el ez a hónap. Most sokkal gyorsabban elszakadhat nálad a cérna, mint korábban bármikor. Ezért ha nem akarod kiásni a csatabárdot nemcsak szeretett személyekkel, hanem a környezetedben élőkkel sem, akkor el kellene számolnod tízig, mielőtt megszólalsz. Esély van arra, hogy belebonyolódj egy olyan dologba, amelyet titokban kellene tartani. Ha pénzről van szó, a helyzet magaslatán állhatsz, ami azt jelenti, hogy olyan dolgokba vághatod a fejszédet, amely jó hatással lehet a biztonságérzetedre.

Halak – februári horoszkóp

A környezetedben vannak olyan személyek, akiket megnyugtathatsz. És vannak olyanok, akiknek a viselkedése miatt a vérnyomásod hirtelen az egekbe emelkedhet. Ha értékesebb tárgyat vásárolsz, akkor figyelmesebbnek kellene lenned, mert rejtett hibája lehet, és nem éri meg az árát. Olyan dolog juthat a tudomásodra, amely miatt meglepetésedben hirtelen azt sem tudod, hogy ébren vagy-e vagy álmodsz. A munkában, megélhetésben sikeres lehetsz. Különösen igaz ez, ha új dologba vágod a fejszédet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top