nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akiknek remek lesz a február első hete

Csillagjegyek, akiknek remek lesz a február első hete

A következő csillagjegyeknek egészen jól alakul február első hete.

Vízöntő

Ez a te hónapod, semmi kétség! Bármit csinálsz, az arannyá változik. Bármit kigondolsz, az teljesül, főleg ezen a héten. A munkában rengeteg ötleted van, a főnököd imádni fogja mindegyiket. Arra vigyázz, hogy okosan lavírozz, mert rengeteg az irigyed is. Nem nézik túl jó szemmel, hogy a főnöd kedvence lettél. A családi életedben is minden rendben van.

Csillagjegyek és a jövő hét

Fotó: Getty Images

Oroszlán

Ezen a héten visszatalálsz önmagadhoz. Eddig valahogy elvesztél az éterben, de végre megérkeztél 2024-be. Sok ötleted, terved van a jövőre nézve, amiket ezen a héten érdemes is elkezdeni megvalósítani. Minden úgy fog alakulni, ahogy eltervezted. Ez egy produktív időszak lesz, amikor is kiteljesedhetsz!

Kos

Ezen a héten egészen jó formádat hozod. Nincs olyan feladat, probléma, amit ne tudnál most könnyedén megoldani. Sikeres vagy a munkahelyeden, és a magánéletedbe is beköszöntött az egyensúly. Most tényleg semmi sem hiányzik. Rég volt ennyire felemelő időszakod, szóval használd ki, lubickolj benne.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top