nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akik (már) nem hisznek a szerelemben

Csillagjegyek, akik (már) nem hisznek a szerelemben

Nagyon szkeptikusak, ha a szerelemről van szó.

Ikrek

Az Ikrek szívesebben teszi a dolgait a maga módján, a kötelezettségeket pedig, hacsak nem muszáj, nem vállal. Nehezen köti le magát, mert kevés olyan társat talál, akit hosszú távon is kifejezetten izgalmasnak talál. Nem igazán hisz a szerelemben, mert úgy érzi, folyton elnézést kell kérnie a partnerektől, amiért szívesen ismerkedik és flörtöl másokkal. Nehezen köteleződik el, a vidám és könnyed kapcsolatokat kedveli inkább. Az Ikreknek így jó, ha ezt valaki nem fogadja el, akkor a csillagjegy könnyedén továbbáll.

Csillagjegyek és a szerelem

Fotó: Getty Images

Vízöntő

A Vízöntő sajátos képet alkot a szerelemről, ami szerinte nem egyeztethető össze a realitással, ezért is járja inkább a saját útját. El sem tudja képzelni, milyen lehet tetőtől talpig beleszeretni valakibe, úgy fogja fel, hogy a szerelem megfosztja őt a szabadságától. Elmélete szerint nem másvalakibe kell beleszeretni, hanem sokkal hasznosabb mindenkinek önmagát elfogadnia, és a munkáját, az életét szeretni szívből igazán. Belezúgni valakibe olyasmi lehet, mintha elveszítené önmagát. Ő ezért nem hisz a szerelemben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top