nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akiket elkényeztet az élet

Csillagjegyek, akiket elkényeztet az élet

Ők azok a szerencsés csillagjegyek, akik mindent megkapnak az élettől, de nem minden esetben értékelik azt.

Vízöntő

A Vízöntő nem igazán ismer határokat, neki minden kell, amit eltervez, azt szereti, ha meg is valósul. Igaz, meg is teremt magának mindent, amire vágyik. Az élet vele sem bánik szűkmarkúan, amellett, hogy elképesztő a varázsa, a kisugárzása, nagylelkű és önzetlen, kedves és szerethető csillagjegy, a humora is nagyon jó. A Vízöntő az, aki kihasználja az élet adta lehetőségeket, és milyen jól teszi!

Csillagjegyek, akik élvezik az életet

Fotó: Getty Images

Nyilas

A Nyilas talán nem gondolja, hogy őt az élet különösebben a tenyerén hordozná. Pedig az igazán szerencsések közé tartozik. Nem véletlenül, mert ha valaki elébe megy az életében adódó változásoknak, az biztosan ő. Minden lehetőséget éles szemmel észrevesz és kiaknáz. Optimista, élvezi az életét, örömmel fogadja el az élet ajándékait. Ami fontos, hogy tisztában van a gyengeségével is. Ha valamit nagyon akar, azt nagyon akarja, mindent megtesz, hogy előretörjön, hogy győztesként érhessen a célba.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top