nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek nagyon népszerűek

Ezek a csillagjegyek nagyon népszerűek

Ők azok, akiket mindenki nagyon szeret.

Oroszlán

Az Oroszlán életének szerves része a merészség és a vidámság. Vele a hétköznapok sem válnak unalmassá. Nagyon szereti az életét, az embereket, vidám, lelkes, életerős csillagjegy. Ő az egyik legboldogabb és legelégedettebb típus valamennyi jegy közül. A lelkesedése egyszerűen magával ragadó. Ha el tudod fogadni az egoizmusát, rájössz, hogy ő mindent őszinte szeretetből tesz. Persze talán magát szereti a legjobban, de ettől még nagyon is jó ember.

Népszerű csillagjegyek

(Fotó: Getty Images)

Skorpió

A Skorpió talán a leglojálisabb, leghűségesebb csillagjegy az állatövben. Vele a barátságod életre szóló. Soha, de soha nem árulja el a titkaidat, nagyon megbízható típus. Természetesen tőled is ugyanezt várja el. Minden bohóságban benne van, csak hogy újra fiatalnak érezhesse magát függetlenül az életkorától. Nagyon energikus, fáradhatatlan jegy. Mindent nagyra értékel, amit érte teszel, a szívességeket soha nem felejti el. Őszinte tanácsokat, javaslatokat várhatsz tőle a munkádtól kezdve a legújabb frizurádig.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top