nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek szeretnek lustálkodni

Ezek a csillagjegyek szeretnek lustálkodni

Nem törik össze magukat azért, hogy dolgozhassanak, szeretnek lustálkodni.

Bika

A Bika szereti a lazítást, a lustálkodást. Alapból sem sietős típus, megfontolja minden lépését. Imádja a kényeztetést, a finom ételeket, ha pedig teheti, lustálkodik naphosszat. Nem érdekli, mennyi teendője van, a lustálkodásra mindig van ideje. Sokak szemében lustának tűnhet, pedig inkább arról van szó, hogy az átlagoshoz képest neki is jóval több az alvásigénye. Ezt a családja, közvetlen környezete már megszokta, és alkalmazkodik a Bika igényeihez.

Lusta csillagjegyek

Fotó: Getty Images

Rák

A Rákot döntéseiben is szinte mindig az érzelmei irányítják. Nem véletlen így az sem, hogy az érzelmek nagyon erősen kimeríthetik fizikailag, lelkileg egyaránt. Éppen ezért neki is nagyon sok alvásra van szüksége. Az is hozzátartozik az igazsághoz, hogy a Rák szeret aludni, szeret pihenten és nyugodtan ébredni. A reggeli óracsörgés önmagában stresszt okoz neki. Azt szereti, ha kényelmesen, nyugodtan, magától ébredhet. Amikor keveset alszik, az egész napja katasztrófa, képtelen koncentrálni, és ilyenkor még érzékenyebben reagál minden őt érintő megjegyzésre.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top