nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek a legromantikusabbak

Ezek a csillagjegyek a legromantikusabbak

Ezek a csillagjegyek őrülten romantikus típusok.

Rák

A Rák pontosan érzi és tudja, mire vágyik, mit szeretne a párja. Nagyon szeret romantikus meglepetéseket okozni. A vérében van a romantika, minden mozdulata romantikus, figyelmes és nagyon gyengéd típus. Szavak nélkül is tudja, párja mire vágyik. Ő akkor a legboldogabb, amikor párja érzéseiben támogatja, szeretettel fogadja el, amit adni képes neki.

Csillagjegyek és a romantika

Fotó: Getty Images

Szűz

A Szűz kívülről figyelve nem tűnik romantikus csillagjegynek. Mégis nagyon sok benne a romantika, csak mindezt annak bizonyítja, akit igazán szeret. A meglepetésekhez nincs szüksége különleges alkalomra vagy ünnepekre, mert neki minden alkalom különleges, amit szerelmével tölthet. Nagyon figyelmes, és aki a szerelme, az kitüntetett figyelmet kap, szó szerint a tenyerén hordozza.

Halak

A fejében ott él a tökéletes randi képe, és ő valóban arra törekszik, hogy legalább egyszer átélhesse az álomrandevút az álomkedvesével. Könnyen meghatódik, a Valentin-napi meglepetésen ő biztosan elhullat néhány könnycseppet is. A lelke ragyog, amikor párjában érzelmes és támogató társra talál.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top