nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akiket nehéz elbűvölni

Csillagjegyek, akiket nehéz elbűvölni

Ők azok, akik nagyon nehezen lesznek szerelmesek.

Szűz

A Szűz igényes és rendkívül aprólékos, semmi sem kerüli el a figyelmét. Szívesen veszi a támogatást, olyan párra vágyik, aki megjelenésében határozott, intelligens, és meglehetősen erősek az idegei, mindenkor kiáll mellette, amikor szükséges. Nehezen oldódik fel, eleinte távolságtartónak, hűvösnek, sőt bizalmatlannak tűnhet. Nem egyszerű elnyerni a bizalmát, de ha egyszer beléd szeret, biztosan nem hagy el többé. Az ő szívéhez hosszabb út vezet, kitartónak kell lenned!

Csillagjegyek, akik nem esnek könnyen szerelembe

(Fotó: Getty Images)

Bak

A Bak makacssága, önfejűsége közismert. Nem könnyen változtat az elképzelésein, a véleményén, vitába szállni vele sem célszerű. Amellett, hogy nem könnyű neki ellenállni, az ő szívéhez is meglehetősen rögös út vezet. Kitartásra, türelemre, toleranciára és időre egészen biztosan szükséged lesz, de értékelni fogja az erőfeszítéseket. Az érzéseit mélyen elrejti, ami ugyanakkor nem jelenti azt, hogy képtelen szeretni. Ha bizonyítod a szerelmedet, a kitüntető figyelmet, személyében csodás partnerre találhatsz. A kapcsolatot lépésről lépésre, lassan érdemes felépítened.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top