nlc.hu
Horoszkóp

Heti horoszkóp a csillagjegyeknek

Törj ki korlátaidból! – Heti csillagjegy horoszkóp 2024. február 12–18.

A héten bátran gondolkodhatsz másképp, mint általában szoktál, akár forradalmi újításról is álmodhatsz.

Vajon mi mindent sugall a heti horoszkóp? Születési jegyed hordoz bizonyos erőket és képességeket, melyeket érdemes kiaknáznunk és hasznosítanunk életünk során. Emellett persze várnak ránk próbák és kihívások is, hasznos lehet, ha ezeket figyelembe vesszük és amennyire lehetséges, felkészülünk rájuk, hogy elkerüljük a buktatókat.

KOS – heti csillagjegy horoszkóp

Valószínűleg nem probléma számodra, hogy áttörd a korlátokat, sőt, talán nem is tűröd meg azokat magad körül. Nézd meg, hogy mit tudsz tenni azért a héten, hogy még jobban kifejezd azt az értéket, amit képviselsz. Ez alapján érdemes kitűzni magad elé nemcsak heti, hanem hosszú távú terveidet.

BIKA – heti csillagjegy horoszkóp

Tedd fel magadnak a kérdést, hogy mitől érzed magad teljesnek. A héten szakíts időt arra, hogy ezt meg is valósítsd. Ha úgy érzed, megrekedtél valamiben, valami új dolog, új ötlet bizonyára előrébb tudna mozdítani. Ne félj az újdonságoktól!

IKREK – heti csillagjegy horoszkóp

Koncentrálj a közös ügyekre és célokra a héten. Azért kapkodni nem kell, csak vizsgáld meg, milyen korlátok állhatnak köztetek. Időbe telik, de megéri ezzel foglalkozni, ha ezzel valami teljesen új lép be az életedbe. Lehet, hogy érdemes most feszegetned a határaidat, minden téren.

RÁK – heti csillagjegy horoszkóp

Emeld fel szavad bátran az igazadért. Akár még az irányítást is átveheted. Lehet, hogy most szelíd módszereidnél erőteljesebb mód szükséges, ha látványos eredményt akarsz elérni. Vonzerőddel most bárkit elbűvölhetsz, de azért ne adj lejjebb az elvárásaidból.

OROSZLÁN – heti csillagjegy horoszkóp

Könnyedén át tudod venni az irányítást, de most inkább teret kéne adnod a különböző nézőpontoknak. Ez a kapcsolataidnak is jót tehet… ha kell, kezdeményezz egy beszélgetést, ahol tisztázhatjátok a dolgokat és leomlanak a korlátok köztetek.

SZŰZ – heti csillagjegy horoszkóp

Engedd el a szorongást és félelmet, mert ezek akadályoznak bármiben, amit kitűztél magad elé. Vesd bele magad a pörgésbe, minden elvégzett feladat friss energiával tölt majd el. Ha ki tudsz törni megszokott mozgásformáidból, az jó hatással lesz a lelkiállapotodra.

MÉRLEG – heti csillagjegy horoszkóp

Először is magaddal légy őszinte a helyzettel kapcsolatban, amiben most találod magad. Ez olyan megnyugvást ad, ami sugárzik belőled és ez vonzó lehet a többiek számára. Ne vedd zokon, ha követnek téged, inkább próbálj velük kapcsolatba lépni.

SKORPIÓ – heti csillagjegy horoszkóp

Fokozódó, egyre erőteljesebb energia segítheti haladásodat. Lovagold meg ezt a remek hullámot és engedd, hogy új, szabadabb vizekre vezessen. Ez persze új kérdésekkel, akár feszültséggel is járhat, de az új világ felfedezése megéri befektetett energiádat.

NYILAS – heti csillagjegy horoszkóp

Jöhet a héten újdonság, amibe bele is vághatsz, és ez akár ahhoz vezethet, hogy korlátokat ugrasz át. Csak arra kéne ügyelned, nehogy felkészületlenül vagy meggondolatlanul vesd magad az ismeretlenbe. Ha pedig igazi kalandvágyból mégis mész, mindenképp biztosítsd magad.

BAK – heti csillagjegy horoszkóp

Mindenképp gondolkodj el, hogy van-e most olyan korlát körülötted, ami megakadályoz abban, hogy kiteljesítsd terveidet. Szépen és óvatosan láss hozzá a lebontáshoz, vesd be kreativitásodat. Új nézőpont tárulhat fel előtted, de ki kell találnod, hogy vajon mihez kezdhetnél ezzel.

Téglafalat áttörő nő

Fotó: Getty Images

VÍZÖNTŐ – heti csillagjegy horoszkóp

A héten egyre inkább elemedben lehetsz. Bátran hozakodj elő forradalmi ötleteiddel és ne vedd szívedre, ha a többiek első hallásra nem értékelik annyira. Magyarázd el türelmesen a várható előnyöket és világíts rá terved pozitív hozományaira.

HALAK – heti csillagjegy horoszkóp

Ne hagyd magad elnyomni senki és semmi által. Végy egy nagy lélegzetet és legalább tervezd meg, hogy hogyan fogsz kilépni a méltatlan helyzetből. Lehet, hogy belső korlátokat kell széttörnöd, de ez vezet olyan szabadsághoz, melyben vállalhatod legbensőbb érzéseidet is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top