nlc.hu
Horoszkóp

Konfliktust hoz a Mars-Plútó együttállás a Vízöntőben

Konfliktust hoz a Mars-Plútó együttállás a Vízöntőben

A Plútó a felfedezése óta nem állt együtt a Marssal a Vízöntőben.

A Mars az akarat, a hódítás, a versengés és az erőfitogtatás, a Plútóval együttesen mindez nemcsak megsokszorozódik, hanem meghatványozódik. A végeredmény pedig egy olyan provokatív erő, ami meghatványozza a konfliktus veszélyét. Azonban nem csak párkapcsolati, szerelmi téren – olvasható az astronet oldalán.

Mars-Plutó együttállás

Fotó: Getty Images

Kos

Valószínű, hogy váratlan kijelentést tesz az egyik barátod. Jó lenne, ha nem látszana rajtad a döbbenet. Több verzió lehetséges: 1. Szerelmet vall, mert ő többet érez irántad a barátságnál. 2. Olyan kritikát fogalmaz meg, amire nem számítottál. Ettől megkérdőjeleződik a barátságotok folytatása. Sajnos a két bolygó mindkét esetben súlyos következményeket hoz.

Bika

A Mars-Plútó együttállás ambiciózussá tehet téged. Ez a jövőd szempontjából elképesztő erőt hoz neked. Sajnos a két bolygó a Vízöntőben önfejűségre, sőt kompromisszumra képtelenségre hajlamosít. Szóval tilos mások rovására érvényesülnöd. Akkor sem, ha versenyszellemmel vagy átitatva. Mindeközben, ha munkakeresésben vagy, akkor váratlan fordulat állhat be: maradj nyitott!

Hogy mi történik a többi csillagjeggyel? Itt elolvashatod!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top