nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akikre nemsokára rátalál a szerelem

Csillagjegyek, akikre nemsokára rátalál a szerelem

Ezeknek a csillagjegyeknek nagyon romantikusan alakul majd a következő időszak.

Szűz

Ritkán hiszel abban, hogy a szerencse valaha is megtalálhat, és megajándékozhat, de most mégis itt van. A következő időszakban könnyedén megeshet, hogy egykori szerelmed váratlan módon visszatér az életedbe. Nem vársz ajándékot vagy virágot, de akkora figyelmet kapsz, ami a feje tetejére állítja a világodat. Adj még egy esélyt a boldogságnak, meg fogod látni, ezúttal tényleg minden teljesen máshogy alakul.

Csillagjegyek és a szerelem

Fotó: Unsplash

Halak

Egyszer csak mintha megszűnne a nyomás, és végre hátradőlhetsz, és egyszerűen csak élvezheted azokat a dolgokat az életben, amiket szeretsz. Bár az évek során a dolgok kissé monotonná vált a kapcsolatod, soha nem engedted el a reményt, hogy a dolgok jobbra fordulnak. Ha nincs párod, akkor pedig a következő időszakban légy figyelmes, mert rád találhat a szerelem!

Bika

Jól érzed magad ebben a periódusban, és elkezdtél úgy tekinteni a szerelmedre, mint aki több mint különleges számodra; ő szerves részét képezi annak, aki most vagy, és elképzeled, ahogy egy egész életet leélsz vele. Semminek sem örülsz most jobban, mint a tudat, hogy tiéd ez a személy. A kapcsolatotok egy új szintre fog emelkedni. Ha nincs párod, akkor egy olyan találkozásban lehet részed a közel jövőben, amit jobb, ha megbecsülsz. Bármi kialakulhat belőle.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top