nlc.hu
Horoszkóp

Heti horoszkóp a csillagjegyeknek

Csillagjegyek a megérzésre és intuícióra hangolva – Heti csillagjegy horoszkóp 2024. február 19–25.

Intuitívabb, érzelmesebb időszak jöhet, hallgass megérzéseidre!

Vajon mi mindent sugall a heti horoszkóp? Születési jegyed hordoz bizonyos erőket és képességeket, melyeket érdemes kiaknáznunk és hasznosítanunk életünk során. Emellett persze várnak ránk próbák és kihívások is, hasznos lehet, ha ezeket figyelembe vesszük és amennyire lehetséges, felkészülünk rájuk, hogy elkerüljük a buktatókat.

KOS – heti csillagjegy horoszkóp

Olyan időszak jöhet, amikor jobb lenne szívbél jó érzéseidre hallgatni, mint a hideg és józan észre. De legalábbis egy köztes megoldást keress. Lehet, hogy valamit le kell zárnod, hogy új ciklus kezdődhessen. Adj nagyobb teret érzelmeidnek.

BIKA – heti csillagjegy horoszkóp

Nem baj, ha érzelmeidre hallgatva átértékeled korábbi céljaidat. Senki nem kötelezhet arra, hogy ragaszkodj valamihez, amit már nem tartasz helyesnek. Lásd be bátran korábbi tévedésedet és merj módosítani és korrigálni az irányt.

Hölgy portré

Fotó: Getty Images

IKREK – heti csillagjegy horoszkóp

Érzelmeid össze-vissza csatangolhatnak, de ha hadrendben állítod őket, elősegíthetik kreatív éned kibontakozását. Hangolódj jobban saját intuíciódra, ez új irányba állíthatja erőidet. Haladj türelmesen, lépésről lépésre, megőrizve elhatározásod szilárdságát.

RÁK – heti csillagjegy horoszkóp

Neked aztán nem lehet bajod a saját intuícióddal, egyszerűen ez úgy beléd van építve és üzemel folyamatosan, hogy bármilyen nehéz helyzetben számíthatsz arra, hogy meghallod a hangját. Azt viszont ne várd el, hogy mások is ugyanígy érzékeljék, mert akkor csalódásban lesz részed.

OROSZLÁN – heti csillagjegy horoszkóp

Bízz jobban magadban és érzelmeidben, ezek közül is inkább a pozitívokra koncentrálj a héten. Lehet, hogy olyan is szembejön, ami elől eddig menekültél, bár senkinek, akár még magadnak sem vallottad be. Itt az ideje szembesülni vele.

SZŰZ – heti csillagjegy horoszkóp

Tarts ki és próbálj elrendezni minden zűrzavart, ami esetleg a héten rád törne. Minél átláthatóbbak a dolgok körülötted, annál könnyebb lesz meglátnod a megoldást. Szokásos fegyelmed segít a nehéz helyzetekben, de adj több teret a megérzéseidnek.

MÉRLEG – heti csillagjegy horoszkóp

Fontos lenne, hogy kíméld meg magad az érzelmi hullámvasúttól és a negatív érzések hullámaitól. Valahogy egy olyan egyensúlyi állapotra kéne rátalálni, ami eléggé kiegyensúlyozottá tesz ahhoz, hogy érzelmileg megalapozott, ugyanakkor reális döntéseket hozz.

SKORPIÓ – heti csillagjegy horoszkóp

Mélyedj el érzelmi világodban és tégy legalább egy apró felfedezést ezzel kapcsolatban. Pozitív érzelmeid jóval optimistább irányba visznek majd el és megkönnyítik számodra, hogy meglásd a helyes utat. Hallgass erre a belső, intuitív, bölcs hangra!

NYILAS – heti csillagjegy horoszkóp

Lassíts kicsit a tempón és vizsgáld, elemezd érzéseidet. A külsőségek csillogása elvonhatja a figyelmedet és a fókuszt olyan dologról, amire pedig intuíciód segítségével ráérezhetnél. Néha egy kis megállás és csend többet segít ezer szónál…

BAK – heti csillagjegy horoszkóp

Merd nyíltabban kiadni magadból érzelmeidet. Néha jobban elengedhetnéd magad, nem kell belefeszülni a dolgok menetébe, még akkor sem, ha nem alakul minden az elvárásaidnak megfelelően. Próbálj intuitívabb lenni magaddal és másokkal is.

VÍZÖNTŐ – heti csillagjegy horoszkóp

Nézz kicsit magadba, és gondold végig, hogy merre és mennyit haladtál az elmúlt időben. Lehet, hogy úgy érzed, hogy kezdesz lelassulni, de csak türelem, a folyamatokat nem lehet mindig siettetni. Adj idő a belső ráhangolódásnak is, támaszkodj intuíciódra a helyes mérték megállapításakor.

HALAK – heti csillagjegy horoszkóp

Önvizsgálatra hívhat az előtted álló hét. Támaszkodj intuíciódra, mely most még hatékonyabban és tisztábban mutathatja meg, hogy merre kéne továbbindulnod. Óvakodj attól, hogy túlságosan halogasd a fontos döntéseket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top