nlc.hu
Horoszkóp

3 csillagjegy, akik szeretnek lázadni

3 csillagjegy, akik szeretnek lázadni

Általában az ellenkezőjét teszik annak, amit mondanak. Mindig találnak kivetnivalót az adott helyzetben, amiért tudnak lázadozni.

Ikrek

Az Ikrek gyakran zavarodik össze saját magán, és persze játszi könnyedséggel zavarja össze a környezetét is. Amikor magabiztosnak tűnik, valahogy ez a magabiztosság mégis egyik pillanatról a másikra megváltozhat nála. Nem szereti, ha megmondják neki, mit tegyen, főleg, akkor, amikor nem is tetszik neki az adott helyzet. Szeret fellázadni, lázadozni, megtorpedózni másnak a szavát.

Ezek a csillagjegyek nagy lázadók

(Fotó: Gett Images)

Mérleg

A Mérlegről sokan gondolják, mennyire kiegyensúlyozott és magabiztos típus, pedig ez nem így van. Az álláspontját hajlamos lehet hirtelen megváltoztatni anélkül, hogy bárki más észrevenné. Különösen szerelmi ügyekben érvényes rá ez a viselkedés. Ha valami nem tetszik neki, akkor nem ül csendben, tétlen, hanem fellázad, és hallatja a szavát.

Vízöntő

A Vízöntő hajlamos lehet rengeteg dolgot megígérni, aminek aztán a felét sem tartja be. Ezért nemcsak kiigazodni nehéz rajta, de megbízni sem érdemes benne. Szokása lázítani a környezetét, aztán mire mindenkit lázba hozott, az ő agya már régen más dolgokon jár. Általában ő sem szereti, ha megmondják neki, mit tegyen, szeret lázadozni mindent ellen, ami neki nem tetszik,

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top