nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akiket kihívás elé állít a Halak hava

Csillagjegyek, akiket kihívás elé állít a Halak hava

A február 19-től induló Halak hava van, akiket érzékenyen érint.

Kos

Vedd a kezedbe az irányítást. Lehet, most még egyáltalán nem annak tűnik, de a Halak hava nagyon izgalmas időszaknak ígérkezik. Viszont ehhez add fel az elveidet, vagyis mostantól ne ragaszkodj az elvárásaidhoz. Ez a néhány hét tökéletes lehetőség az elengedésre, a megbocsátásra, bármi is történt a múltban. Nem lesz egyszerű, ezt senki sem mondta, de egy próbát megér! Ha túllendülsz a múlton, utána már minden a lehető legnagyobb rendben fog lenni.

Csillagjegyek és a Halak hava

(Fotó: Getty Images)

Oroszlán

Ne lepődj meg, ha nem érzel túl sok kedvet ahhoz, hogy kimozdulj a Halak havában. Nem is baj, ha most inkább csak magadra figyelsz. Ez az elengedés időszaka számodra. Gondold át, mi az, ami nem segít téged a jövőben? Miről érdemes lemondanod a boldogságodért? Miben változnál és változtatnál? Mielőtt nagyon magad alá kerülsz, fogd fel úgy az egészet, hogy most kell újradefiniálnod magad ahhoz, hogy a következő időszak sikeres legyen.

Nyilas

Ezekben a hetekben legyél nagyon kíméletes magaddal. Ismét előtörnek a múltbéli sebek, de csak azért, mert még nem zártál le mindent magadban. Azért lesz nehéz, mert nem szívesen nézel szemben a fájdalmakkal. De most azért lépsz vissza a múltba, hogy végleg törölhess minden fájdalmat. Nem lesz könnyű időszak, ezt senki sem mondta, de te ezt is ügyesen megoldod.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top