nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akik orra alá borsot tör a Halak hava

Csillagjegyek, akik orra alá borsot tör a Halak hava

Ők azok, akiket érhet bosszúság a Halak havában.

Oroszlán

Most biztosan magadat sem érted, és talán megfogalmazni sem tudod a benned kavargó érzéseket. A Halak havában hiperérzékenységgel reagálsz mindenre, önmagadhoz képest is nagyon könnyen megbántódhatsz apróságoknak tűnő dolgokon. Ez az átalakulás időszaka számodra. Gondold végig, mitől lenne érdemes megválnod, mi az, amin változtatnod kellene. Nem érdemes fölösleges aggódnod a pénz miatt, ez a rázósabb hónap is elmúlik egyszer.

Csillagjegyek és a Halak hava

(Fotó: Getty Images)

Nyilas

Rád nem lehet mondani, hogy zárkózott, befelé forduló típus lennél. A Halak havában mégis inkább a háttérben maradsz, valahogy nem vágysz most a nyilvánosságra. Ne lepődj meg, ez az időszak az önmagadra figyelésre késztet. Márpedig önmagadra csak akkor tudsz figyelni, ha egyedül vagy és gondolkodsz. Gondold ki, mit és hogyan szeretnél a továbbiakban. Csak ez az időszak törhet egy kis borsot az orrod alá, amíg kitalálod, hogyan tovább, utána már jobb lesz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top