Ezt hozza a csillagjegyednek a februári telihold

Bagaméri Viki | 2024. Február 23.
Holdtöltére 28 naponként kerül sor, de a hatása már 48 órával előtte és 48 órával utána is érezhető. Nézd meg, rád miként hat a februári telihold!

Azt, hogy a telihold mindannyiunk életére hatással van, tökéletesen bizonyítja, hogy az arra érzékenyeknél alvászavarokat, hangulatváltozást okozhat, és az sem a véletlen műve, hogy sok kisbaba épp teliholdkor jön világra. 2024 második holdtöltéje február 24-ére esik, és a Szűz jegyében vendégeskedik a nőiességet szimbolizáló planéta.

Tévedés azt hinni, hogy a telihold hatásait csak annak a csillagjegynek a szülöttjei érzik, amelyikben tartózkodik: leginkább azt határozza meg, hogy a holdtölte milyen energiákat hoz magával, amelyek aztán összeadódnak a te állatövi jegyed jellemzőivel.

Mivel a telihold a holdciklus utolsó állomása, általánosságban elmondható, hogy keresve sem találhatnál jobb alkalmat az összegzésre, a lezárásra és az új célok kitűzésére, de a Szűz jegyében kiteljesedő hold egyéb fontos változást is hoz a mindennapokba.

Telihold a Szűzben

A februári teliholdat hóholdnak is nevezik, mert a régi időkben, amikor ebben az időszakban vastagabb hótakaró borította a tájakat, csodásan verődött vissza a hold fénye a havon. A most előttünk álló telihold úgynevezett mikrohold lesz, ami a hatalmas méretű szuperhold ellentéte: ezúttal a megszokottnál valamivel kisebbnek tűnik majd a planéta, de ettől függetlenül természetesen ugyanúgy teszi majd a dolgát!

A dátum másik különlegessége, hogy egybeesik az év első tízmilliószoros napjával is, vagyis az energiák megsokszorozódására számíthatunk. Jó, ha tudod, hogy amikor a hold a Szűz jegyében teljesedik ki, mindannyian szorgalmasabbá, gyakorlatiasabbá és kritikusabbá válunk még érzelmi kérdésekben is. Tettvágyunk és igényünk rendre felerősödik, az elvarratlan szálakat szeretnénk végre helyretenni, és ilyenkor a kihívást jelentő szituációkból sem hátrálunk ki.

februari telihold
februari telihold (1)
februari telihold (2)
februari telihold (3)
februari telihold (4)
februari telihold (5)
februari telihold (6)
februari telihold (7)
februari telihold (8)
februari telihold (9)
februari telihold (10)
februari telihold (11)

Nyitókép: Getty Images – draganab

Exit mobile version