nlc.hu
Horoszkóp
Telihold hatása 2024 április

Ezt hozza a csillagjegyeknek az áprilisi telihold

Holdtöltére 28 naponként kerül sor, de a hatása már 48 órával előtte és 48 órával utána is érezhető. Nézd meg, rád miként hat az áprilisi telihold!

Azt, hogy a telihold mindannyiunk életére hatással van, tökéletesen bizonyítja, hogy az arra érzékenyeknél alvászavarokat, hangulatváltozást okozhat, és az sem a véletlen műve, hogy sok kisbaba épp teliholdkor jön világra. Holdtöltére legközelebb április 23-án, 23:51-kor kerül sor, és a Skorpió jegyében vendégeskedik a nőiességet szimbolizáló planéta.

Szerelmespár telihold előtt

Tévedés azt hinni, hogy a telihold hatásait csak annak a csillagjegynek a szülöttjei érzik, amelyikben tartózkodik: leginkább azt határozza meg, hogy a holdtölte milyen energiákat hoz magával, amelyek aztán összeadódnak a te állatövi jegyed jellemzőivel.

Mivel a telihold a holdciklus utolsó állomása, általánosságban elmondható, hogy keresve sem találhatnál jobb alkalmat az összegzésre, a lezárásra és az új célok kitűzésére, de az Ikrekben kiteljesedő hold egyéb fontos változást is hoz a mindennapokba.

Telihold a Skorpióban

Teljesen mindegy, melyik jegyben születtél, a Skorpióban járó telihold nagy felfordulást okozhat, elsősorban az érzelmek terén. Ne ess kétségbe, ha a megszokottnál is kritikusabban szemléled magadat, és megmagyarázhatatlan elégedetlenség lesz úrrá rajtad – ne tulajdoníts ennek a kelleténél nagyobb jelentőséget!

A megérzéseid és a tudatalattid ezekben a napokban turbó fokozatra kapcsolnak, emiatt furcsa gondolataid támadhatnak, és az sem meglepő, ha különös félelmek kerítenek hatalmukba. Nehéz dolga van most annak, aki két lábbal szeretne állni a földön, kizárólag a racionalitásra hagyatkozva: ez most nagy valószínűséggel nem fog összejönni!

Felejtsd el az átlagosat és fogadd el, hogy ez most a szélsőségek ideje: semmi nem lehet szürke, csakis fekete vagy fehér. A szenvedélyesség mindenkiben fokozódik, amit természetesen pozitív dolgokra is használhatsz! A következő Skorpió teliholdra 2025 májusában kerül majd sor, úgyhogy jó időre fellélegezhetsz, ha nem viseled könnyen a hatását!

Megnézem
Összes kép (12)

Nyitókép: Getty Images – rudall30

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top