nlc.hu
Horoszkóp

Heti horoszkóp a csillagjegyeknek

Élj a lehetőségekkel! – Heti csillagjegy horoszkóp 2024. február 26. – március 3.

Kelleni fog a figyelmed és megérzéseid, hogy időben vetődj az előtted feltáruló lehetőségekre.

Vajon mi mindent sugall a heti horoszkóp? Születési jegyed hordoz bizonyos erőket és képességeket, melyeket érdemes kiaknáznunk és hasznosítanunk életünk során. Emellett persze várnak ránk próbák és kihívások is, hasznos lehet, ha ezeket figyelembe vesszük és amennyire lehetséges, felkészülünk rájuk, hogy elkerüljük a buktatókat.

KOS – heti csillagjegy horoszkóp

Merj szembenézni kapcsolataid gyengeségeivel, és egyeztess a másik féllel mindkettőtök igényeiről. A lehetőségek nemcsak távoli céljaid felé nyithatnak kaput, hanem saját belső mélységeid felé is. Nézz szembe a múlt sebeivel a hozzád méltó bátorsággal.

BIKA – heti csillagjegy horoszkóp

Varrd el a szálakat, ne maradjon a nyakadon sok befejezetlen projekt vagy feladat, mert a vállad, a hátad egyre nehezebb lesz ettől – átvitt értelemben, de szó szerint is érezheted így. Vadabb érzéseidet tereld egy egészséges középút felé. Ne állj ellen a romantikus lehetőségeknek.

IKREK – heti csillagjegy horoszkóp

Hallgass jobban megérzéseidre, mint a hideg logikára. Ez olyan új lehetőségek felé vihet, melyek elsőre ismeretlennek és ezért félelmetesnek tűnhetnek. Összpontosíts most jobban egészségedre, némi apró napi öngondoskodás is sokat számíthat.

RÁK – heti csillagjegy horoszkóp

Engedd szabadon áramolni érzelmeidet. Ha úgy érzed, megrekedtél egy helyzetben, próbáld más nézőpontból átlátni, így észreveheted a kiskaput, ami a szabadság felé vihet. Merj kicsiben új életet kezdeni. Ebbe akár egy új mozgásforma is beleférhet…

OROSZLÁN – heti csillagjegy horoszkóp

Kövesd bátran mély érzelmeidet. Nem biztos, hogy egyszerű lesz összeegyeztetni családi életedet és munkahelyi projektjeidet. Csak kreativitásod húzhat ki a bajból. Kihívást is hozhat a hét, de most óvatosan közelítve és megérzéseidre hallgatva kéne közelítened a gócpontot.

Gondolkodó lány fénymintával

Fotó: Getty Images

SZŰZ – heti csillagjegy horoszkóp

Bármily nehezedre esik is, kicsit engedned kéne maximalizmusodon. Lehetsz megengedőbb és kedvesebb önmagaddal, ez új utakat nyithat meg előtted. Érdemes lehet behatóbban foglalkoznod pénzügyeiddel.

MÉRLEG – heti csillagjegy horoszkóp

Koncentrálj a héten a kapcsolataidban meglévő, vagy esetleg ingatag egyensúlyra. Ez plusz energiát kíván tőled, de használj ki minden lehetőséget, ami a köztetek kialakuló békéhez, együttműködéshez és egymás jobb megértéséhez vezet. Ne keress kifogásokat!

SKORPIÓ – heti csillagjegy horoszkóp

Ne félj kapcsolatba lépni a benned mélyen megbúvó árnyékokkal. Használj ki minden lehetőséget, mellyel ezeket megszelídítheted, megbékéltetheted. Rendezd magadban, hogy mi is a legfontosabb prioritás most az életedben, mellyel a mindennapokban foglalkoznod kell.

NYILAS – heti csillagjegy horoszkóp

Ne bánd, ha csupán apró lépéseket tudsz tenni hosszú távú céljaid felé. Fontos egészen tisztán látnod az irányt, különösen, ha már jó sok energiát tettél valamibe. Finoman és pozitív érzésekkel közelíts mindenki felé, aki társ, partner vagy akár vetélytárs az ügyben.

BAK – heti csillagjegy horoszkóp

Ne légy túl szigorú, adj magadnak és másoknak is kegyelmet. Ez a nemes gesztus új lehetőséget tárhat fel előtted és kapcsolatod előtt is. A másikra való figyelem és az érzékeny kommunikáció új kapukat és eddig nem remélt lehetőségeket tárhat eléd.

VÍZÖNTŐ – heti csillagjegy horoszkóp

Ha úgy érzed, hullámokban árasztanak el az érzések, végy egy nagy levegőt és keress biztos kapaszkodókat. Ezeket akár magadban, akár szeretteidben is megtalálhatod. Lehet, hogy ők már átmentek hasonló helyzeten, ezért érdemes lenne legalább meghallgatni a tanácsaikat.

HALAK – heti csillagjegy horoszkóp

Ne félj a kudarctól, inkább bízz intuíciódban és merj élni a lehetőségekkel. Bátran kommunikálj, ha elég figyelmes vagy, elkerülheted a kínos félreértéseket. Minél kedvesebb és közvetlenebb tudsz lenni, annál nagyobb lesz a vonzerőd, ami jól jöhet…

Ez is érdekelhet Szétszórt csillagjegyek Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top