nlc.hu
Horoszkóp

A tavasz új perspektívát ad három csillagjegynek

A tavasz új perspektívát ad 3 csillagjegynek

A következő csillagjegyeknek igazán ígéretes lesz a tavasz.

Kos

Idén tavasszal tele leszel energiával és készen állsz arra, hogy megküzdj a kitűzött személyes céljaiddal. Ne feledd, csak azért, mert mindent meg tudsz tenni egyedül, nem feltétlenül jelenti azt, hogy meg is kell tenned. A kapcsolataid arra szolgálnak, hogy támogassanak téged, és sokkal szórakoztatóbb, ha melletted van valaki, aki törődik veled. Az idei tavaszban újulj meg, lépj túl önmagadon, és próbálj meg segítséget érni. Ez legyen a kitűzött cél.

Csillagjegyek és a tavasz

Fotó: Getty Images

Mérleg

Most tavasszal szívesen ismerkedsz, de előfordulhat, hogy kihívásokkal kell szembenézned. Itt az ideje, hogy saját magad helyezd előtérbe. Hidd el, minden meg fog változni, több időd lesz magadra és még boldogabb is leszel ettől. A kapcsolataidnak ugyanúgy rólad kell szólniuk, mint a másik személyről, és ha nem így van, akkor épp itt az ideje határvonalakat húzni.

Nyilas

Spontán, kalandos jegyként a Kos évszak dicséri azt a vágyat, hogy felfald a világot, és arra ösztönöz, hogy teljes életet élj. Most itt a tökéletes alkalom, hogy megtervezz néhány szórakoztató randevút egy számodra különleges személlyel, belevágj egy váratlan kalandba, és valóban megengedd magadnak, hogy élvezd azt az érzést, hogy valaki társaságát élvezed, anélkül, hogy a jövőt illetően aggódnod kellene.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top