nlc.hu
Horoszkóp

Izing Klára 2024. március havi horoszkópja

Havi horoszkóp 2024. márciusra

A Nap és a Neptunusz együttállásából arra lehet következtetni, hogy nemcsak romantikus hangulatban lehetünk, hanem a megérzéseink is erőteljesen működhetnek.

Olvasd el, mit várható a közeljövőben a havi horoszkóp szerint!

Kos – márciusi horoszkóp

Hallgatnod kellene arra, amit az ösztönöd súg, mert a megérzéseid soha nem voltak talán annyira erősek, mint ebben a hónapban. Amennyiben hallgatsz arra, amit a hatodik érzéked diktál, akkor elkerülheted a nagyobb bajokat. Olyan hír is eljuthat a fülecskédbe, amely miatt szoronghatsz, ami megbetegíthet. Azonban, ha a problémádat megosztod valakivel, akkor megnyugodhatsz. Az ostobaság, a butaság sokkal jobban idegesíthet, mint máskor. Ha ezzel találkozol, próbálj meg a saját érdekedben higgadt maradni.

Bika – márciusi horoszkóp

Rólad általánosságban elmondható, hogy nehéz kihozni a béketűrésből. Ám most egymást követhetik azok az események, amelyek miatt kinyílhat a kisbicska a zsebedben. Felettesed olyan dologgal állhat elő, amely miatt döbbenetedben leeshet az állad. Ugyanakkor a kapcsolataidnak talán sohasem vetted olyan nagy hasznát, mint most. Ki kell használnod az ismeretséget, mert ezáltal előnyös helyzetbe kerülhetsz. A szerelem édes angyalkája a válladra telepedhet. A kedveseddel mindent meg tudtok beszélni.

Ikrek – márciusi horoszkóp

Minden idegszáladdal a munkára, a megélhetésre kellene koncentrálnod. Felettesed nyitott feléd, mindent el tudsz érni nála, amit csak akarsz. Ha állást vagy akár szakmát kívánsz változtatni, itt a ragyogó alkalom: lépj a tettek mezejére. Ha nincs állásod, a sors pompás lehetőséget sodorhat az utadba. Valakinek – talán egy barátnak, jó ismerőnek – nagy szüksége van a támogatásodra. Ha külföldre utazol, bosszantó szituáció jöhet létre. Ha tanulmányokat folytatsz, akkor összességében sikeres lehetsz az élet ezen területén.

2024 március hónap naptár

Fotó: Getty Images

Rák – márciusi horoszkóp

A házasságokban, régi együttélésekben a társad olyan dolgokat is szeretne megbeszélni veled, amelyet eddig vagy a szőnyeg alá söpörtetek, vagy a tabutémákhoz tartozott. Kedvez az idő minden külfölddel kapcsolatos ügynek. Akár te, akár számodra fontos személy, ha tanulmányokat folytat, remek eredményt érhet el. A felettesed olyan dologgal állhat elő, amely miatt meglepetésedben hirtelen azt sem tudod, hogy ébren vagy-e vagy álmodsz? Érdemes szűrővizsgálaton átesni. Légy óvatos, mert balesetveszélyes a hónap.

Oroszlán – márciusi horoszkóp

Talán soha nem volt annyira igaz a régi mondás, mint márciusban: csak egészség legyen, a többit majd megvesszük. Nem szabad sajnálni a pénzt azokra a dolgokra, amelyek hatására egészséges maradhatsz, vagy betegségből való felépülésedet szolgálják. Bankkal, biztosítással, hagyatékkal, internetes vásárlással vagy a partnered anyagi helyzetével való foglalkozás során idegesítő szituáció alakulhat ki. A megélhetésedben olyan helyzet jöhet létre, amely miatt az egyik szemed sírhat, a másik nevethet. A politika beleszólhat az életedbe.

Szűz – márciusi horoszkóp

Ha párkapcsolatban élsz, akkor a társad körül kell, hogy forogjon minden gondolatod. Lesni kellene párod minden szavát, aki olyan gyengédséggel áraszthat el téged, amelyet eddig talán nem tapasztaltál. A kollégák között van, akivel tökéletes lehet az összhang, és lehet olyan, aki miatt minden szőrszálad égnek állhat. Olyan változás is bekövetkezhet az életedben, amely miatt más színben láthatod a világot, és benne a saját helyedet. Akivel most hoz össze a sors, azzal a személlyel tökéletes lehet közöttetek a kommunikáció.

Mérleg – márciusi horoszkóp

Nem esik nehezedre kiszolgálni másokat. Megeshet, hogy valakinek szüksége van a támogatásodra, és emiatt változhat a napi rutinod. Át kell szervezned a hétköznapokat, hogy ne legyen fennakadás az életedben. Vannak, akik azt mondják, hogy olyan az életed, mint egy cselédé, ami téged nem zavar, mert nem esik nehezedre másnak a támogatása. A kollégákkal jól kijöhetsz. A szerelmi kapcsolatokban felütheti a fejét a féltékenység és a türelmetlenség zöld szemű szörnyetege. Ha szülő vagy, gyermeked miatt is többet aggodalmaskodhatsz.

Skorpió – márciusi horoszkóp

Ha szülő vagy, minden figyelmed a gyermekedre irányulhat, akinek nagy szüksége lehet most rád. Amennyiben a család létszámában változás következett be, akkor ehhez most maradéktalanul tudsz alkalmazkodni. A családtagok között van olyan személy, aki miatt az idegeid megfeszülhetnek. De az is lehet, hogy észre sem veszed, mégis rokonra kívánod erőltetni az akaratodat, aki ezt nem hagyja. Ebből alakulhat ki parázs vita. A házasságokban, régi együttélésekben a társad van, amiben elfogadó, és van, amiről hallani sem akar.

Nyilas – márciusi horoszkóp

Többször juthatnak eszedbe olyan dolgok, amelyek a múltban történtek, és amelyek közül van, amire jó visszagondolni. Van olyan emlék, amely miatt hajlamossá válhatsz a szorongásra. De az is lehet, hogy egy olyan dologgal kell ismét foglalkoznod, amelyről eddig azt hitted, hogy befejezted. Roppant balesetveszélyes ez a hónap, közlekedés során légy sokkal óvatosabb. Ha szülő vagy, gyermeked olyan dolgokat is megoszthat veled, amit eddig nem. Ettől a kapcsolatotok sokat javulhat. Utazás során kisebb bosszúság érhet.

Két lány táncol a mezőn esernyővel

Fotó: Getty Images

Bak – márciusi horoszkóp

Talán soha nem tudtál annyira jól kommunikálni, mint ebben a hónapban. A saját érdekedet sem tudtad eddig annyira jól képviselni, mint márciusban. Ezért a fontosabb megbeszéléseket most kellene bonyolítani. Amennyiben a szerelmi életed alakulásával eddig nem voltál megelégedve, akkor ebben olyan változás következhet be, amely miatt örömödben a föld felett lebeghetsz néhány centiméterrel. A meglévő szerelmi kapcsolatokban a társadnak egzisztenciális problémája alakulhat ki, szüksége lehet a támogatásodra.

Vízöntő – márciusi horoszkóp

Minden figyelmedet az anyagiakra kellene irányítani. Ugyanis, ha pénzről van szó, akkor a helyzet magaslatán állhatsz. Vagyis minden pénzügyi megbeszélést, kisebb-nagyobb vásárlást, nyaralás lefoglalását most kellene bonyolítani, mert anyagilag nagyon jól járhatsz. A rokonaid között vannak olyanok, akik miatt többet aggódhatsz. Sőt, lehet olyan valaki, aki a viselkedésével felidegesíthet, és olyan mondatok hangozhatnak el, amelyek miatt a kapcsolatotok akár meg is szakadhat.

Halak – márciusi horoszkóp

Körülötted foroghat az egész világ. Olyan események történhetnek, amelyek miatt jól érezheted magadat a bőrödben. Gyakorolhatod a vonzás törvényét is, mert amire sokat gondolsz, az megvalósul. Felkerülhet a szemedre a romantika rózsaszínű szemüvege. Valakinek a rosszindulata előtt döbbenten állhatsz. De az is lehet, hogy hírek juthatnak el hozzád, de ezek miatt azért nem érdemes aggódni, mert az elfogadáson, alkalmazkodáson kívül mást nem tehetsz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top