nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akiknek más lesz az idei tavasz

Csillagjegyek, akiknek más lesz az idei tavasz

Az ő életükbe egészen jó dolgokat fog hozni a tavasz.

Ikrek

Valaki rég várt személyt sikerül bevonzanod, de készülj fel, meg kell dolgozni érte. Ettől függetlenül a tavasz igazi izgalmakat tartogat számodra, nem csak a szerelem, de a baráti kapcsolataid terén is. Az egyik barátodban nagyon pozitívan fogsz csalódni, a kapcsolatotok még szorosabbá fog válni a következő időszakban.

Csillagjegyek és a tavasz

(Fotó: Getty Images)

Rák

Számodra nem a tavasz lesz a románc legforróbb időszaka, de az izgalmas kezdete mindenképpen. A szerelem kívül-belül eláraszt, önmagaddal is olyan szerelembe esel és harmóniába kerülsz, mint életed során soha. Ez a harmónia pedig csak úgy árad belőled, a munkahelyen, családdal és a barátokkal is könnyedén megtalálod a közös nevezőt ebben az időszakban.

Bika

Több olyan személlyel is megkísért a tavaszi szellő, akik lehetséges társaid lesznek. Randevúzz, tapogatózz. Régóta vágysz kapcsolatra, most megkapod a lehetőséget. Ha pedig kapcsolatban vagy már, akkor egy nagyon kiegyensúlyozott időszak következik az életetekben a pároddal.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top