nlc.hu
Horoszkóp

Heti horoszkóp a csillagjegyeknek

Ne hagyd szétfolyni a napjaidat! – Heti csillagjegy horoszkóp 2024. március 4-10.

Az érzékenység és spontaneitás erősödhet a héten. Arra kell ügyelni, nehogy szervezett időbeosztásunk léket kapjon.

Vajon mi mindent sugall a heti horoszkóp? Születési jegyed hordoz bizonyos erőket és képességeket, melyeket érdemes kiaknáznunk és hasznosítanunk életünk során. Emellett persze várnak ránk próbák és kihívások is, hasznos lehet, ha ezeket figyelembe vesszük és amennyire lehetséges, felkészülünk rájuk, hogy elkerüljük a buktatókat.

KOS – heti csillagjegy horoszkóp

Hamarosan eljön a te időd, érdemes felkészülnöd. Lehet terveket szövögetni, végiggondolni a stratégiát és akár egészen pontosan végignézni következő lépéseidet, nehogy valahol kicsússzon kezedből az irányítást. Azért a spontaneitásnak is adj teret…

BIKA – heti csillagjegy horoszkóp

Nem baj, ha tudod élvezni a jelen pillanatot, de annyira azért ne merülj el benne, hogy kicsússzon kezedből napjaid irányítása. Ezzel együtt vedd lazábban a dolgokat, jó lenne minél előbb letenni a válladat nyomó terheket.

IKREK – heti csillagjegy horoszkóp

Bár szociális kapcsolataid ápolásában nagyon jó vagy, akár újakat is köthetsz. Csak arra ügyelj, hogy nehogy emiatt a meglévő ügyeid megrogyjanak. Kibillenthet derűs állapotodból, ha nem találod az egyensúlyt gondolataid és érzelmeid között.

RÁK – heti csillagjegy horoszkóp

Merj álmodni, de óvakodj attól, hogy az ábrándozás miatt lecsússz fontos célokról vagy körmödre égjenek aktuális feladataid. Ugyanakkor bár a határidő igen erős inspiráció lehet, kár lenne emiatt idegeskedned vagy összecsapni dolgaidat.

OROSZLÁN – heti csillagjegy horoszkóp

Nosztalgikus hangulat érhet el a héten. Csak arra kell ügyelned, hogy ez nehogy kibillentsen egyensúlyodból. Haladj előre nyugodtan lépésről lépésre, és ne aggódj, hogy valami nem fér bele. Sőt akár abban is gondolkodhatsz, hogy tavasszal valami újba vágsz bele.

SZŰZ – heti csillagjegy horoszkóp

Ez jó hét lehet arra, hogy gyógyítsd régi sebeidet, csak arra vigyázz, nehogy a múltban ragadj miatta. Inkább a közelgő tavaszra készülve gondold végig, hogy milyen elhatározások vihetnének előre. Ez a tervezés még önbizalmadat is megerősítheti. Biztos lehetsz benne, hogy minden bajra van megoldásod.

Stoppert tartó nő

Fotó: Getty Images

MÉRLEG – heti csillagjegy horoszkóp

Találhatsz olyan kommunikációs formákat, melyekre eddig nem is biztos, hogy gondoltál. Lehet, hogy valakinek a fején kell ugrálnod, hogy vegye a jelzéseidet, de olyan is akadhat, aki egy szemvillanásodból is érthet mindent. Finom érzékenység kell, hogy ne csússz el ebben a különös világban.

SKORPIÓ – heti csillagjegy horoszkóp

Nemcsak az idő, hanem a pénz is könnyebben kicsúszhat a kezed közül, ha az érzések túlontúl birtokba vesznek. Nem lehet véletlen, ha valamiben már többször is elbotlottál. Próbáld megtalálni az okokat és ezzel a tudással megelőzni a következő esetet.

NYILAS – heti csillagjegy horoszkóp

Több kalandra és nagyobb nyüzsgésre is vágyhatsz, de lehet, hogy a vártnál nyugodtabban mennek majd a napok. Ne bánd ezt, mert jó alkalom, hogy felkészülj az előtted álló nagyobb kihívásokra. Egy kis óvatosság sem árt, mielőtt fejest ugrasz valamibe…

BAK – heti csillagjegy horoszkóp

Riasztó tünet lehet, ha úgy érzed, egy helyzetbe újra és újra belefutsz. De semmi gond az aggodalomra, inkább vedd ezt lehetőségnek, melynek segítségével nem csúsznak ki kezed közül irányíthatatlanul a dolgok. Keress választ, keresd az okokat!

VÍZÖNTŐ – heti csillagjegy horoszkóp

Mély érzékenység lehet úrrá rajtad, de ha túlságosan átadod magad ennek, figyelmed elkalandozhat és az a veszély fenyegethet, hogy egyszerűen kicsúsznak a percek a kezedből. Kapcsolataidban semmiképp ne égesd fel a hidakat magad mögött, próbálj türelmesen reagálni.

HALAK – heti csillagjegy horoszkóp

Most különösen fontos, hogy Te legyél az úr saját életedben, főleg, ami az idődet és energiáidat illeti. Lehet, hogy nem tudsz minden percedről dönteni, hiszen irányba állítanak a kötelezettségeid, de lehet jó kis rendszered, ami segíteni fog, ha kicsúszna lábad alól a talaj.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top