nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akiknek későn érik be a fejük lágya

Csillagjegyek, akiknek későn érik be a fejük lágya

Vannak jegyek, akik későn érő típusok.

Ikrek

Az Ikrek imádja a társasági életét, és ebből csöppet sem szeretne leadni csak, mert elkötelezi magát és gyereke születik. Valójában csak azt kellene megértenie, a kettő nem zárja ki egymást, sőt a gyerkőc élete is izgalmas élményekkel gazdagodhat, amikor bevonja a közös programokba. Az Ikrek kicsit olyan, mintha nem akarna tudomást venni arról, hogy már felnőtt!

Csillagjegyek, akik sosem akarnak felnőni

Fotó: Getty Images

Vízöntő

A Vízöntő nem az a csillagjegy, akiben túlcsordulnának az érzelmek. Legalábbis eleinte nehezen tudja elképzelni, hogy képes megfelelő érzelmi biztonságot és támaszt nyújtani a gyerekeknek. Pedig valójában nagyszerű szülő válik belőle is, hiszen az értékrendje nagyon helyén van. Nehezen engedi el az ifjúságát jelentő éveket, sosem akar felnőni!

Szűz

A Szűz nem siet, inkább élvezi, hogy a pillanatnak élhet. Tudja, mekkora felelősséggel jár a családalapítás, a gyereknevelés, ezért megvárja, míg valóban készen áll rá anyagilag és lelkileg is. Jól teszi, hiszen a józan ész és az empátia összehangolásán akad még némi teendője. Addig pedig olyan életet él, mintha mindig a 20-as éveiben járna.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top