nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akik nem mutatják ki az érzelmeiket

Csillagjegyek, akik nem mutatják ki az érzelmeiket

Ők azok, akik nagyon nehezen mutatják ki az érzelmeiket.

Szűz

A Szűz, annak ellenére, hogy nagyszerűen fogalmaz, mindig felkészült és naprakész, tökéletes előadásokat tart, amikor az érzéseiről kellene beszélnie, azonnal bajba kerül. Az érzéseket nem gondolja, hanem megéli, ráadásul logikát sem találni benne. Az is biztos, hogy nagyon mélyen érez, bármit megtenne a szeretteiért. Szeretetnyelve a szívességek, amit örömmel megad a környezetének.

Csillagjegyek, akik nem mutatják ki az érzelmeiket

(Fotó: Getty Images)

Skorpió

A Skorpió sem beszél az érzéseiről, de ez nem jelenti, hogy nem is tudna mélyen érezni. Sejtelmes, titokzatos személyiségét nem könnyű megfejteni. Az érzelmek ugyanakkor folyamatosan hullámzanak benne. Egyszerűen csak uralkodik magán, és nem önti a többiekre az érzéseit. Idővel persze fölenged benne a jég, és aki igazán közel áll a szívéhez, neki megmutat valamit a lelkéből. Ehhez persze előtte el kell nyerni a teljes bizalmát, ami csöppet sem egyszerű feladat.

Vízöntő

A Vízöntő hajlamos kerülni azokat a helyzeteket, amikor az érzéseiről kellene beszélnie, mert gyűlöli a dráma minden formáját. Annak ellenére, hogy nagyon barátságos és sok tekintetben nyitott csillagjegy, az érzelmek esetében mégis inkább bezár. Viselkedése nem jelenti, hogy képtelen lenne a szeretetre, sőt, nagyon sok szeretet rejlik mélyen a lelkében, de ő nem lelkizős típus. Nagyon lassan és nagyon kevés embert enged igazán közel a lelkéhez.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top