nlc.hu
Horoszkóp

Heti horoszkóp a csillagjegyeknek

Csillagjegyek a megújulás küszöbén – Heti horoszkóp 2024. március 11-17.

Hangolódj a friss, tavaszi erőkre a héten.

Vajon mi mindent sugall a heti horoszkóp? Születési jegyed hordoz bizonyos erőket és képességeket, melyeket érdemes kiaknáznunk és hasznosítanunk életünk során. Emellett persze várnak ránk próbák és kihívások is, hasznos lehet, ha ezeket figyelembe vesszük és amennyire lehetséges, felkészülünk rájuk, hogy elkerüljük a buktatókat.

KOS – heti csillagjegy horoszkóp

Lehet, hogy azon veszed észre magad, hogy fogytán a türelmed és legszívesebben már a következő programpontra ugranál. Próbálj mégis némi türelmet gyakorolni mind magaddal, mind másokkal szemben, ha sikerül, ez meghálálja erőfeszítésedet.

BIKA – heti csillagjegy horoszkóp

Újult erővel vetheted magad a héten céljaid felé. Gondold végig, hogy mi a következő lépés, ami közelebb visz hozzájuk. Hidd el, hogy lehetsz olyan, amilyen igazán lenni szeretnél. Barátaidat is megválaszthatod.

IKREK – heti csillagjegy horoszkóp

Belevetheted magad az újba, kezdeményezz bátran, ne félj a visszajelzésektől. Csak kommunikálj magabiztosan, de egyáltalán nem kell erőszakosnak vagy akár akaratosnak lenned. Szeretettel is kijelölheted a határokat.

RÁK – heti csillagjegy horoszkóp

Mély intuíciód ezen a héten még erősebbé válhat, mint egyébként. Bízz magadban és megérzéseidben, döntéseiben segíteni fognak. Szentimentális hangulat hatalmasodhat el rajtad, de ez csak akkor okoz gondot, ha elgyengít és borongóssá tesz.

OROSZLÁN – heti csillagjegy horoszkóp

Lehet, hogy most mások számára kissé kiszámíthatatlanul reagálsz, adj időt nekik, hogy legyen módjuk megemészteni a dolgokat. Főleg akkor, ha nagyobb változásról van szó. Ilyenkor neked is több idő kéne, hogy minden részletről gondoskodj, ne ugord át az apróságokat sem.

Nő tulipánokkal

Fotó: Getty Images

SZŰZ – heti csillagjegy horoszkóp

Szánj most több időt az előtted álló projektek megtervezésére. Precizitásodra támaszkodva biztos nem hagysz ki semmilyen részletet, inkább arra kéne figyelned, hogy megőrizd az egyensúlyt munka és magánélet között. A pihenésre és feltöltődésre is hagyj elegendő időt.

MÉRLEG – heti csillagjegy horoszkóp

A tavaszi megújulás jegyében bármibe belefoghatsz, merj álmodni. Lehet, hogy csak kis lépésekben, de közelebb juthatsz vágyott célodhoz. Kapcsolataid is fókuszba kerülhetnek most. Ettől még nem kell mindenre igent mondanod, kövesd prioritásaidat.

SKORPIÓ – heti csillagjegy horoszkóp

Kreatív, megújító energiák tölthetnek fel, csak az a fontos, hogy megtaláld ezekhez a megfelelő formát. Lendületedet szinte semmi nem állíthatja meg, de még hatékonyabbá tehet, ha megfelelő ritmusban törsz előre. Így sikeresen léphetsz előre minden projektedben.

NYILAS – heti csillagjegy horoszkóp

Érhet némi megrázkódtatás akár személyes életedben, akár a munkahelyi környezetben. Saját erőidbe vetett hited azonban átvisz az akadályon, bármilyen magas legyen is az. Arra figyelj csak, hogy adj időt magadnak a megállásra, a regenerálódásra is.

BAK – heti csillagjegy horoszkóp

Most bármibe belevághatsz, amit szeretnél megújítani magad körül. Bár ez nehezebb, de most érdemes más nézőpontból ránézni dolgaidra, környezetedre, mint ahogy eddig tetted. Az sem méltóságon aluli, ha mástól kérsz tanácsot, ez megújító erejű lehet.

VÍZÖNTŐ – heti csillagjegy horoszkóp

Bár egyáltalán nem állnak távol tőled a megújító gondolatok és ötletek, most ezekkel együtt is új lendületet vehetsz. A nehezebb dolog az lehet, hogy másokat is meggyőzz vállalkozásod értelméről, hiszen nem lenne jó, ha egyedül járnád a választott utat.

HALAK – heti csillagjegy horoszkóp

Finom érzékenységed és odafigyelésed gyógyír lehet szeretteid lelkének. Ez a legnehezebb helyzetekből is kisegít benneteket. Ha sikerült összeszedni magad, ne felejtsd el gondosan megtervezni a következő lépéseidet. Az erre szánt időd később busásan megtérül és segíti megújulásodat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top