nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akiknek jobb nemet mondani

Csillagjegyek, akiknek jobb nemet mondani

Jobb, ha a következő csillagjegyek nemet mondanak egymásnak.

Kos

Kos jegyűként a Halakkal véletlenül se randizz. Túlzottan érzelmes és érzelgős, álmodozó típus hozzád képest, inkább csak visszahúzna abban, hogy a céljaidra összpontosíthass. Vele nagyon nem illetek össze, és bármilyen vonzónak is tűnhet első pillantásra, illúziókban ringatod magad, ha azt gondolod, hogy ez a kapcsolat sikeres lehet.

Csillagjegyek és a nem

Fotó: Getty Images

Bika

Bika jegyűként jobb, ha messze elkerülöd a független és szabad Ikreket. Nagyon inspirálónak is tűnhet vele a randi, mégsem éreznéd magad mellette igazán biztonságban. Nem értitek meg egymást, mindketten mást szeretnétek, ezért a konfliktusokat sem kerülhetitek el. Úgy érzed, folyton kicsúszik a kezed közül, gyorsabbnak, okosabbnak tűnhet nálad. Nem tudsz vele kompromisszumra jutni, és bármilyen izgalmasak is az együttlétek, a viták, a félreértések gyorsan tönkreteszik a kapcsolatot.

Ikrek

Ikrek jegyűként rá kell jönnöd, a Szűz nem illik hozzád. Eleinte nagyon vonzónak tűnhet, hiszen remekül társalog, nagyon sok közös témátok van, erősen vonzódtok egymáshoz. Viszont megőrjít a túlzott maximalizmusával, az elvárásaival, hogy folyton vitatkozik veled, és semmi sem elég jó neki. Jobb, ha egyáltalán nem randizol vele, mert a vége biztosan durva szakítás lesz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top